Äntligen konsert i Gustav Vasa kyrka

Åh vilken skön fin lördag vi fick! Lång sovmorgon! Ända till kl. 9.30! Åt frukost och drack kaffe! Vi lyssnade på Carlos Santana på fm. Pratade med min mamma. Hon var och sjöng igår med sitt gäng! Idag är det min tur att sticka iväg på sång!

15.45 var vi på plats med ca 600 körsångare. Svart och cerise detaljer på kläderna. Så fina vi var. Gabriel vår körledare kom runt i våra olika rum och värmde upp sångrösterna med 🎼 sjung legato ohhhhoohoh - Sjung staccato ohoooooh:) Sedan gick vi in i kyrkan och då satt alla gäster på plats. Vi började sjunga Stjärnorna av Lena PH fortsatte med This is me, In all tha ways! Andante Andante, En sång till livet, I denna värld blir världen ny, Love is need of love today, och avsluta med oh Ave Maria & Come all ye faithful. Så pampigt att nästan taket blåste av på Gustav Vasa kyrka. Jättevackert! Gabriel är en fantastisk körledare! Hans bror spelar musiken.

Jag Ska vara med nästa termin med! Så kul att sjunga! Synd jag inte kan lägga in en video.får lära mig.hemma sen pt vi lite ost och kex efter middagen. Hoppas er lördag har varit fin<3 Godnatt på er!
Fridens liljor!

Eva

Gillar