Annandag jul

Hej! Vad har ni haft för er idag?

Kanske har ni varit på stan, handlat på rean eller har ni varit hemma och tömt kylen på mat och haft det skönt! Kanske läst lite!

Idag blev det jogging i Kärrtorps spåret! Det vari lite tungt men välbehövt! 4 km. Det kändes bra! Nu gäller det att hålla linjen och få kontinuitet igen.

Jag gillar att träna på Friskis där möjligheten till olika aktivitet är bra. Vad som också skulle vara kul att träna är en kampsport! Jag tycker om när man håller fokus. Nu är jag ju inte så ung längre.Det finns olika sorters kampsporter. Jo,jag tänker på en väldig vacker sport som heter Tai chi! Den är skonsam och tränar balans, smidighet och styrka.Förr så tränades Tai chi snabbt men man var tvungen att förändra den så den utfördes sakta!

Häftigt när man tränar och håller en fast till en disciplin. Det har jag funnit i köke genom åren. Kontroll! Allt där har sin plats! Du gör en övning av något till fulländning. Det är vackert!

Det kan ta många år att lära sig! Rutinen du måste ha,lär dig genom att disciplin,en sport, ett instrument eller inom ett yrke. Från novis till expert..


Köpte nya påslakan till oss i julklapp! Lite grön/blå i satin något matt från Åhléns. Fick ett nytt duntäcke! Så ikväll har jag bäddat rent och kommer sova så gott så gott inatt!

Sov så gott!


Fridens liljor

Eva

Gillar