Mellaninlägg 10 Sköljmedelsfacket klibbar igen

En tanke som slog mig nu när jag tvättar idag är varför sköljmedelsfacket på tvättmaskinen alltid blir sunkigt och äckligt. Har tyvärr inte funderat ut något bra svar på det än.

Jag tänker att tvättmaskinen borde ju vara ren eftersom kläderna blir rena, de andra facken för tvättmedel är rena, själva durkslagstrumman är ren, aah fattar inte.

Någon som har något svar på det?


Måste vara något i sköljmedlet som liksom klibbar och har sig, kan inte comfort, via, ariel och dem där lösa ett medel som inte klibbar? Helt rent, mjukgörande och med en doft av sandslott ;)

Ja, eller något annat gott!

Det är ju inget problem alltså, jag torkar gärna ur facket då och då, bara funderade kring varför?


Jag har inga problem med att torka ur luddet ur torktumlaren heller för den delen, men de flesta andra i husen där jag bott verkar tycka det är jobbigt. Både de som är anhängare till ”den arga lappen om luddet” som sitter upptejpad på tvättstugedörrens in- och utsida och de som struntar i att ta bort det efter sig.


Skulle jag kanske ta med en spritpenna ner i tvättstugan och skriva dit sköljmedelsfacket under luddet på arga lappen, ja jag gör nog det :)  • 289 visningar

Gillar

Kommentarer