Inom mig bubblar det en massa, en massa saker som jag vill dela med mig av. Men tiden är inte min bästa vän och inte heller får jag många tillfällen och dem tillfällena måste annat oftast prioriteras. Jag vill så gärna komma igång och jag SKA komma igång. Jag MÅSTE skapa mig tiden för jag vet att detta är läkande och hjälpande för mig. Att få skriva och dela. Ha tålamod -det kommer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var ju inte det allra lättaste att hitta en mindre cykelhjälm till dessa små huvudena men jag lyckades tillslut. Och statusen för den är att den är skickad och på väg till oss. Blev en nyckelpiga i blått -faktiskt mycket finare än den första vi köpte. Jag är rätt kräsen med vissa saker så jag är nöjd -gillar stilrent och att det matchar annars stör det mig mycket. Sån är jag!

Likes

Comments

Stan väntade i söndags. En cykelstol skulle inhandlas till lilleman och hjälm. Biltema levererade det hela, dock får det bli en ny hjälm nr 2. Denna modellen jag köpte nu var alldeles för stor ändå men har lyckats hitta en storlek mindre som passar detta söta lilla huvud. Idag på premiären såg man bara ett stort huvud, stackars lilleman varken såg eller kunde vrida huvudet. Hoppas på att den nya hjälmen kommer i veckan. Vi hade iallafall premiär idag och det gick strålande trots för stor hjälm -han skratta och log hela tiden. Han älskade det med andra ord. Och solen sken, vad mer kan man begära. Väl hemma var det en liten kille som somna i cykelstolen, då trivs man eller så är man riktigt trött. Jag vet inte, välj själva. En fantastisk dag går ur tiden men en ny och orörd dag väntar imorgon!

Likes

Comments

Igår fyllde lillemans mormor år -idag var det kalas. Fantastiskt god mat som alltid. Hilmer var på strålande humör som alltid (oftast). Veckan har verkligen innehållit något varje dag och då trivs jag som allra bäst. Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntar stan och inköp av en cykelsits till lilleman så vi kan börja cykla. Ser fram emot att slippa gå överallt, särskilt när man har ärenden lite spritt. Snart kommer inlägget om mig (oss) så ni får en liten inblick i vilka vi är och så. Tills dess uppdatering från vår vardag mm. Sedan ska jag slipa på lite olika stående inlägg som ska komma varje vecka och teman till dem, vad vill ni veta och se? Skriv gärna och hjälp mig. Här kommer dagens bilder.

Likes

Comments

Uppskattar ni varandra lite då och då? Jag är en person som älskar att uppskatta mina nära och kära. Det kan vara att komma med något extra gott till fikat eller någon personlig liten present. Eller bara hjälpa till med något i hemmet t.ex. Jag älskar det iallafall -man vet att det uppskattas och att få se glädjen när dem möter det är oslagbart. Man får mycket tillbaka av det tycker jag. MEN idag var det min tur att få veta att man är uppskattad och en bra vän. Jag blev otroligt glad och rörd. Har dem absolut finaste vännerna i mitt liv. Tack för att ni alltid finns där och förgyller livet. Nu står en bukett med tulpaner och lyser upp köksbordet -tack fina du.

Likes

Comments

Barnsång, promenad, lunch och lekstund med kompisen idag. En underbar dag med underbara vänner, en till lilleman och en till mamman -är så glad över att våra vägar korsades. Lägger mig ännu en kväll med stor tacksamhet och lycka över fina vänner i livet. Värdefullt!

Likes

Comments

Oj vad mycket jag vill skriva och dela med mig av -så mycket att jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska lägga upp det. Tiden är inte min bästa vän heller. Men kanske en liten presentation och sammanfattning om oss och hur vi hamnat där vi är idag är bra att starta med. Jag slipar på det så håll utkik närmsta dagarna. Så länge tipsar jag er om att ni kan gå in på min tidigare blogg HÄR där jag delat öppet och helhjärtat om livet och vardagen innan min lilla kille skulle kom till världen. Rubriken och bilden får nu göra sitt.

Kärlek.

Likes

Comments

Klockan är "mycket" och lilleman sover gott där inne i sängen, kan nästan höra hans andetag. Vi har det inte så stort här hemma men det är precis lagom för oss. Jag ville mest bara testa göra ett inlägg innan jag kryper ner bredvid Hilmer. Äntligen har jag kommit mig loss och förhoppningsvis ska jag komma igång med en blogg som jag länge tänkt -ska nog finslipa på utseendet lite till imorgon. Ni kan besöka min tidigare blogg HÄR för att förstå hur denna resa jag kommer skriva om här har med den tidigare att göra och att kunna lära känna mig mer från grunden men jag ska nog försöka få ihop det bra här också. Än så länge gillar jag verkligen nouw. Enkelt och snyggt. Sängen kallar och jag skriver mer imorgon. Nu bäddar jag ner mig efter promenad, fotboll och kalas idag. Godnatt och välkomna hit till oss!

Likes

Comments