VECKOLISTA!

Vecka 52 som slutade igår var en otroligt bra vecka i sin helhet tycker jag! Här kommer därför min veckolista som en summering! 🖤


VECKANS BÄSTA:
Att det är så jävla mysigt med jul ändå. Jag tycker det är en fantastisk högtid oavsett.


VECKANS TACKSAMMA:
Att mina julklappar (till andra) kändes som de blev väldigt lyckade, och självklart att jag fick så mycket fint själv!!


VECKANS VÅGADE:
Jag klippte mitt eget hår!!! Ja ni läste rätt haha, corona made me do it. Hade jag gått till frisör hade jag nog bett henne klippa 8-10cm, men nu tog jag kanske 4-5cm själv? Blev ändå nöjd! Ska absolut fortsätta haha. Jag ville alltså inte gå pga. att jag absolut inte ville riskera att få någon form av förkylning (Corona eller ej), framförallt inte innan jul!


VECKANS LYCKA:
Turen med vädret på juldagen som gav oss ett fantastiskt andra firande!

VECKANS SÄMSTA:
Att man nu efter jul nästan kan känna sig lite tom? Och att jag faktiskt känner lite stress i kombination med noll förväntningar på nyår... det får helt enkelt bli som det blir!


VECKANS GODA:
Nej men all julmat och all choklad jag ätit. Behöver nog inte säga så mycket mer haha.


VECKANS HÄRLIGA:
Att jag verkligen ”tillåtit” mig själv att både vila så länge jag velat men framför allt ätit exakt allt jag vill. Tyvärr blev det ju till snudd på illamående flera gånger pga. för mycket godis haha, men jag tycker verkligen det är fantastiskt att helt ångestfritt kunna njuta av god mat och sötsaker en ’period’, för att det är jul och härligt att njuta lite extra. Man kan äta allt, men inte alltid. Och man kan absolut välja tillfällen att unna sig lite extra, och ÄNDÅ nå sina mål med träning eller vad det än kan vara. Tänk va mycket extra energi jag har för träning i veckan!!


Hoppas er vecka varit bra, och att ni fått en bra start på nyårsveckan! 🖤Kram!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Håller med om att det är mysigt med julen 😊❤️⛄️❄️

nouw.com/marreekholm