VECKANS LISTA!

VECKANS BÄSTA:
Nej men 100% att vi nu är (i stort sett) klara med vardagsrummet. Jag blir så glad varje gång jag ser vår nya soffa, med nya mattan, soffbordet och lampan. Jag ska visa er jag lovar, tänkte bara få upp lite gardiner först!


VECKANS TACKSAMMA:
Att både mormor, farmor och farfar fått sin första vaccinspruta i veckan! Så himla skönt.


VECKANS STRESS:
Usch jag har verkligen varit stressad i veckan, över både skola och jobb. Känner mig otillräcklig åt båda håll och vill bara bli färdig med det jag måste på båda fronter. Ser så mycket fram emot examen just nu haha.


VECKANS VARDAGSLYCKA:
Att träningen blivit av trots en intensiv vecka, och att isarna äntligen tinat på sjöarna här! Så ovant men skönt att se ”flytande” vatten igen!


VECKANS MATERIELLA ”VILL HA”:
Jag har länge tänkt på det, men verkligen känt extra nu att jag vill ha en robotdammsugare med våtmopp... nej men hur vuxen har man blivit när DET är vad man önskar sig haha? Jag är ingen person som skulle spontanköpa en sån sak så det blir ju inte any time soon, men jag ser liksom framför mig hur mycket tid det skulle spara oss? Speciellt vi som har husdjur och hus. Har någon av er en Cleanmate eller Xiaomi Roborock? Är ni nöjda i så fall?


VECKANS TIPS:
Jag testade i veckan att göra chokladbollar utan socker och smör, med banan istället. Det är såklart inte lika gott som vanliga, så tro inte det haha. Men verkligen helt okej om man vill ha något gott till vardags! Jag använde det här receptet!Kram!

Gillar

Kommentarer