VECKANS LISTA!

VECKANS BÄSTA:
Kanske likt förra veckans svar, men att jag just nu är in en ”high” gällande det mesta! Jag känner mig glad och positiv och får ganska mycket saker gjort. Utan att lite negativ vill jag säga att ”man får vara glad så länge det varar” haha. För det går ju såklart upp och ner 🤎


VECKANS SÄMSTA:
Att jag har en känsla av att tiden springer ifrån mig. Jag tror jag skulle behöva göra lite mindfullnessövningar etc. för att bli lite mer ”här och nu”, för oj vad jag hela tiden är ”på väg” till nästa sak och OJ vad jag glömmer saker hela tiden. Jag är på fullaste allvar lite orolig för mig själv haha.VECKANS (månadens) ”UNNA MIG”:
Jag har bytt upp mig rent ”träningsklocka-mässigt” från min kära Fitbit till en Apple Watch! Något jag funderat på ett bra tag, så när Elgiganten hade extrapris kände jag att jag ville testa.

Jag var nöjd med min Fitbit som jag haft några år också! Men den saknade vissa funktioner Apple Watch har, så därav kände jag som sagt att jag ville byta upp mig! Min heter Apple Watch SE och är 40mm för den som undrar! Älskar att man (precis som på de flesta) så enkelt kan byta armband från dag till dag. Kul med variation!


VECKANS ”TAGGAD PÅ”:
Den här veckan har jag varit så sugen på höst och höstmodet! Snälla bara ge mig massa boots och kappor? Det är så skönt att jag typ känner mig lite klar med sommargarderoben och ser fram emot att få bära stickade tröjor andra lite varmare plagg! (Lär väl ångra mig inom kort haha, men men).


VECKANS SPONTANA:
Igår var jag hemma hos en ”ny” vän som jag lärt känna genom jobbet! Vi har pratat ett tag om att vi borde ses även utanför jobbet, men inte kommit till skott - förrän nu! Jag åkte hem till henne igår och vi lagade lite lördagsbrunch när båda våra sambos skulle iväg på annat. Så mysigt!! 🤎Kram!

Gillar

Kommentarer