PLANERA MERA!

I samarbete med personlig almanacka

Hösten är verkligen på ingång och som jag skrev på min instagram är jag faktiskt mer taggad är på länge. Tack vare att vi fått en så fin sommar känner jag mig som lite klar med det, och redo för lite svalare väder och mysiga inomhusstunder! Hösten känns alltid lite som en nystart efter semestern. Tillbaka till rutiner, saker att planera och för vissa nytt läsår!


Jag har sedan gymnasiet införskaffat mig årets almanacka i augusti, vilket alltid gör hösten lite roligare att planera och se fram emot!

I samarbete med Personlig Almanacka har jag klickat hem årets version som jag designat själv efter mina önskemål. Detta är min åttonde almanacka därifrån, så TRO mig när jag säger att jag älskar allt med personligalmanacka.se!


Varje år jag ska beställa finns det dessutom nya inlagor, nya mönster, nya teman etc. Verkligen som en buffé av möjligheter för hur man vill ha sin almanacka, vilket jag älskar!

Just nu får ni 10% på allt på hemsidan med koden SOMMARTID10! Koden gäller dock bara till den 31 augusti så passa på!Kram!

Gillar

Kommentarer