~ MIN HELG ~

Kan redan nu be om ursäkt för valpspam... haha

I fredags satt jag som jag skrev och jobbade på min slutuppgift. Richard hade ett par kompisar hemma, så jag och Judith gick på eftermiddagen ut och gick med Emilia (haha låter som Emilia är en hund och inte tvärt om). Nu kanske jag är lite blödig, men ändå lite speciell känsla när ens kompisar får träffa ens lilla vovve haha, så mysigt!!

Jag och Emilia har inte träffats sen min födelsedag, så när hon klev ur bilen hade hon den här fina korgen i famnen, och jag blev såklart så himla glad!! Detta är verkligen ett Hilma-kit haha, med typ allt jag tycker om och alltid köper! Blir alltid så himla smickrad när någon lyckas pricka in personliga saker!! Bästa Emilia ♥️

Sen tror jag knappt ni förstår hur mysig den här lilla tjejen är att vakna jämte. Tänk er en varm trött liten valp som bara vill gosa på morgonen?? Det är verkligen obeskrivligt mysigt. Dock är hon ju bara så typ 20 min och sen så fort vi börjat röra lite mer på oss, eller tagit med henne ut och kissat ska det busas och nafsas... haha. Men så här har våra senaste morgnar sett ut.

Detta var lördag morgon som började såhär mysigt. Därefter pillade vi mest hemma och tog hand om Judith såklart. Man är ju på sin vakt hela tiden nu tills hon är rumsren, men hon är så himla duktig än så länge!! Richard var iväg och jobbade en sväng och jag drack massa kaffe och myste med lillråttan <3 På kvällen var det sen min tur att åka och jobba en sväng!


Söndagen var också lugn, vi pillade lite ute och tog vara på vädret! Avslutade dagen med ett litet snabb-cirkelpass utomhus, vilket gav mig sån energi!! Judith kollade på såklart (och sprang mellan mina ben ett antal gånger).

Passet bestod av:

  • 12 airsquats/hoppsquats
  • 12 utfallssteg
  • 12 skridskohopp (skater jumps)
  • 12 knee tucks (jag satt poet trappsteg och gjorde den)
  • 12 sumosquat-hopp
  • 12 burpees
  • 12 grodhopp

4-5 varv!
Klart!


Hoppas ni också haft en riktigt mysig och bra helg?♥️


Kram!!


Gillar