Back on track?

Äntligen tillbaka till lite rörelse, efter så himla mycket god mat, dryck och kaaanske en gnutta för mycket stillasittande för mitt eget bästa haha. Men ibland är det skönt det också!

Idag körde jag som sagt ett pass efter 4 dagars vila. Ett riktigt skitpass rent ut sagt haha, ni vet när man tycker det gör ont och klämmer på fel ställen, man inte får kontakt och helst kollar telefonen mellan varje set? Det var jag idag haha. Men det gör ingenting. Alla pass KAN inte vara bra, och det fick mig inse att jag haft väldigt många bra pass det senaste!


Lillskruttan kom in en sväng och skulle tvunget in framför kameran haha. Vet inte vad det är som får henne att alltid vilja va precis intill så fort en bild ska tas, men det gör såklart ingenting.🖤

Alla som kikar in här regelbundet vet säkert att jag alltså inte tränar på ett offentligt gym utan ett ”hemmagym” fast på min sambos jobb. Så ingen tror jag har min hund med på andra olämpliga platser haha. Även om det hade varit trevligt!


Vi har haft fullt upp med lite allt möjligt hela dagen, så därför fick jag inte upp inlägget förrän nu! Men jag hoppas ni haft en fantastisk helg🖤Kram!

Gillar

Kommentarer

Elavie
Elavie,

Mysigt att kunna ha med sig vovven till gymmet ❤️

nouw.com/elavie
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Härligt att kunna börja lite smått 😊 när man haft uppehåll ett tag

nouw.com/amandamalmflod