10 random bekännelser!

1.Jag kan absolut inte träna på tom mage. En naprapat sa till mig (då jag var aktiv inom dansen) en gång att skaderisken är högre om cellerna börjar bli timma på energi/när man är hungrig, och det sitter liksom i. Jag måste inte äta mycket, men hungrig KAN jag inte vara haha.


2. Jag äter gärna frukost två gånger. Speciellt om jag morgontränar, kan lätt äta gröt både före och efter haha.


3. Trots att jag är lillasyster har jag alltid känt mig som en storasyster, ni vet typ som ett kall i livet?? Kan ibland sörja att jag aldrig fick ett småsyskon hahah.


4. Jag har varit sugen på en tatuering sen jag var 17 men är så rädd att ångra mig eller bli missnöjd att jag aldrig kommer till skott. Känner ju mig själv och vet att jag sällan tycker en viss stil är snygg särskilt länge...


5. Jag har jättesvårt att komma ihåg namn, och använder därför en teknik (i huvudet) för att minnas personens namn när jag hälsar på någon ny. Tycker det är pinsamt och lite oförskämt att fråga ”vad var det du hette nu igen?”


6. Handen på hjärtat skulle jag aldrig få för mig att kolla om exempelvis en kaviar hade gått ut... har dom ens ett bäst före-datum är ju frågan haha?? Skulle något smaka skit blir det ett ”hoppsan”.


7. Jag har en tendens att (med en nypa salt) oroa mig för saker som EVENTUELLT ska hända om allt mellan 2-10 år. Min mamma och Richard säger alltid att ”det tar vi när och OM det händer”. Men ibland känns det ju så otroligt stort och känsligt... Måste ju göra lite narr av mig själv och säga att det är sjukt onödigt, haha.


8. Ibland handlar jag kläder på barnavdelningen för att spara pengar. Exempelvis min väst jag brukar promenera och springa i på bilden nedan, den är från H&M pojk! Storlek 170 är ungefär som en M dam! 159kr istället för likadan som kosta 400kr på dam haha. Varför inte tänker jag? Passar det så passar det ju! ✔️

9. Jag har sett Kalle och chokladfabriken säkert 30 ggr. Den gör mig alltid på bra humör haha. Älskar hur udda den är, och att den har ett fint budskap!


10. Jag drömmer jättemycket varje natt och kan i stort sett VARJE morgon säga ”åh jag drömde inatt att...” Har tänkt många gånger att jag skulle skriva ner vad jag drömt, men den tiden har man ju inte varje dag haha.


Kram!

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

åh så kul att läsa, relaterar såå med tatueringspunkten!

nouw.com/matildakz
carroat
carroat,

Vad kul att läsa! Spännande med tekniken för att komma ihåg namn. Jag glömmer ofta vuxnas namn men barns kommer jag alltid ihåg (har nog att göra med att jag jobbar som lärare) 💕

nouw.com/carroat
emiliaeklund
emiliaeklund,

Känner igen mig med det om tatueringen haha!! Ibland ser jag folk som har så fina mindre tatueringar och tycker det är så fint. Men med den beslutsångest jag har tror jag att jag skulle ångra mig direkt efter jag gjort en så har inte heller vågat göra någon..🙈 Måste bara säga wow vilket fint hår du har förresten!! <3 kram på dig!

nouw.com/emiliaeklund
amaliev
amaliev,

Så morro å lese!😍 Den nr 8 kjenner jeg meg veldig igjen på, jeg er så lita og lav, så jeg handler fortsatt noe klær på barneavdelingen😂 Men som du sier, man sparer jo penger på det🙈🤩

nouw.com/amaliev
Hilma
Hilma,

Åh vilken rolig lista! Hoppas att du har en skön lördag <3

nouw.com/hilma
Fannyahlman
Fannyahlman,
Älskar att läsa sånt här! 🥰🥰
nouw.com/fannyahlman
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha jag tränar alltid på tom mage! Blev lite orolig nu :')

nouw.com/celinelundqvists
hilmak
hilmak,

Haha, jag vet helt ärligt inte hur mycket det stämmer! Vet att många kör cardio på fastande mage etc. för att det typ ska förbränna mer? 😅 Men för mig känns det tyvärr aaabsolut inte bra haha <3

nouw.com/hilmak
feliciatingberg
feliciatingberg,

Jag drömmer också jättemycket! Rätt spännande men även utmattande ibland 😁

nouw.com/feliciatingberg
oliviamalm
oliviamalm ,

Känner igen mig så mycket i flera punkter! Kan inte träna på tom mage och jag känner mig också som en storasyster 😊

nouw.com/oliviamalm
artibus
artibus,

Haha det där med att kolla datum på produkter är jag så dålig på, kan ens vissa saker gå ut haha? Köpte ett par knäckformar som hade ett bäst före datum, KNÄCKFORMAR?!

nouw.com/artibus