10 random bekännelser!

1.Jag kan absolut inte träna på tom mage. En naprapat sa till mig (då jag var aktiv inom dansen) en gång att skaderisken är högre om cellerna börjar bli timma på energi/när man är hungrig, och det sitter liksom i. Jag måste inte äta mycket, men hungrig KAN jag inte vara haha.


2. Jag äter gärna frukost två gånger. Speciellt om jag morgontränar, kan lätt äta gröt både före och efter haha.


3. Trots att jag är lillasyster har jag alltid känt mig som en storasyster, ni vet typ som ett kall i livet?? Kan ibland sörja att jag aldrig fick ett småsyskon hahah.


4. Jag har varit sugen på en tatuering sen jag var 17 men är så rädd att ångra mig eller bli missnöjd att jag aldrig kommer till skott. Känner ju mig själv och vet att jag sällan tycker en viss stil är snygg särskilt länge...


5. Jag har jättesvårt att komma ihåg namn, och använder därför en teknik (i huvudet) för att minnas personens namn när jag hälsar på någon ny. Tycker det är pinsamt och lite oförskämt att fråga ”vad var det du hette nu igen?”


6. Handen på hjärtat skulle jag aldrig få för mig att kolla om exempelvis en kaviar hade gått ut... har dom ens ett bäst före-datum är ju frågan haha?? Skulle något smaka skit blir det ett ”hoppsan”.


7. Jag har en tendens att (med en nypa salt) oroa mig för saker som EVENTUELLT ska hända om allt mellan 2-10 år. Min mamma och Richard säger alltid att ”det tar vi när och OM det händer”. Men ibland känns det ju så otroligt stort och känsligt... Måste ju göra lite narr av mig själv och säga att det är sjukt onödigt, haha.


8. Ibland handlar jag kläder på barnavdelningen för att spara pengar. Exempelvis min väst jag brukar promenera och springa i på bilden nedan, den är från H&M pojk! Storlek 170 är ungefär som en M dam! 159kr istället för likadan som kosta 400kr på dam haha. Varför inte tänker jag? Passar det så passar det ju! ✔️

9. Jag har sett Kalle och chokladfabriken säkert 30 ggr. Den gör mig alltid på bra humör haha. Älskar hur udda den är, och att den har ett fint budskap!


10. Jag drömmer jättemycket varje natt och kan i stort sett VARJE morgon säga ”åh jag drömde inatt att...” Har tänkt många gånger att jag skulle skriva ner vad jag drömt, men den tiden har man ju inte varje dag haha.


Kram!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,

Har också varit sugen på att tatuera mig SÅ länge men precis som du är jag rädd för att bli missnöjd eller ångra mig - är även rädd för smärtan, haha 🙈

nouw.com/emmaakarlegrund
agnesmathilda
agnesmathilda,

Älskar sådana här inlägg! Så kul sätt att få lära känna en person bättre!! Känner igen mig i flera av punkterna <3

nouw.com/agnesmathilda