Under ett helt år hinner det att hända mycket, både bra saker som man alltid kommer att minnas men även saker som gör att man mår sämre, alla har sina dippar men även toppar. Mitt 2017 skulle jag säga vara till mestadels bra. Nu när jag tänkt börja blogga igen har jag tänkt att skriva lite om min diabetes jag fick i september 2017. Det har varit en stor omställning i mitt liv, men med all hjälp och stöd har allt fungerat, förmodligen i samband med min diabetes blev jag även glutenintolerant vilket också såklart var en omställning då jag inte får äta något med vete, korn och råg i. Jag hade en bra nyårsafton som firades in med min pojkvän och några vänner, jag hoppas att mitt 2018 kommer att bli ett ännu bättre år. 

Här får ni tre bilder som inte har med det jag skrivit om att göra. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Nu börjar 2016 gå mot sitt slut och jag hade som nyårslöfte i år att jag skulle blogga mer, har jag gjort de? Nej!! 

Jag har lagt in en massa bilder som en liten sammanfattning för året 2016. Och detta är verkligen en liten sammanfattning för mitt år. Som t.ex. har jag ju faktiskt börjat en helt ny skola och i ett inlägg jag skrivit tidigare där jag var störtsäker på vad jag skulle gå, de programmet blev de tillslut inte, utan jag valde att gå Vård och omsorg. Men detta året har bjudit på mycket mer än bara det, såklart.

Det här året har varit bra, och jag hoppas 2017 blir minst lika bra som detta.

Kram

Likes

Comments

Hej!!!!
Det var väldigt längesen jag var inne på bloggen och skrev något nu... Min ursäkt till de är egentligen att jag har inte haft några idéer på vad jag ska blogga om. Men nu tänker jag att jag ska försöka börja igen!!

I lördags kom jag hem ifrån Mallorca så har tagit massor av bilder men lägger in 3 stycken i detta inlägg så länge!

Kram

Likes

Comments

Hej!!!
Slutade idag tidigt för att lärarna hade möte på eftermiddagen, så jag och Ebba bestämde oss för att gå ut på en picknick, och det var jätte gott och skönt att sitta i solen. Och har nu fått lite fräknar i ansiktet hihi!
Har glömt bort att blogga och har haft mycket i skolan så har inte tänkt så mycket på de men nu fick ni en liten uppdatering iallafall.

Kram 🌟

Likes

Comments

Har idag varit i Göteborg med tre fina vänner, har haft en toppen dag med massa shopping och god mat. Är jätte nöjd med allt jag fick med mig hem och kan kanske visa vad jag köpt i ett annat inlägg.
Lägger in tre bilder från dagen här nere!

Kram

Likes

Comments

I torsdags kom jag hem från Sälen, en resa som jag varit på med skolan och ett par klasskompisar från inrikting fri. Söndag, måndag och tisdag åkte vi längdskidor. Onsdag och torsdag bestod av utförsåkning, torsdagen var det underbar åkning då det var härlig sol, och eftersom vi åkte hem den dagen så blev det tyvärr inte så många åk. Vill åka dit igen med flera åkdagar och mer sol.
Lägger in lite bilder här nere!

Kram ⭐️

Likes

Comments

Dagen började med att mamma kom in och väckte mig med frukost på sängen och att hon sjöng för mig. Jag fick Morris tröjan som ni ser på bild och ett par Calvin Klein trosor på morgonen och sedan mer när jag kom hem efter skolan. Innan jag kom hem gick jag och saga till Ica och köpte lite godis för jag fyllde ju faktiskt år. Efter de drog jag och mamma oss iväg till Kingfisher för god mat, och efter de åkte jag till dansstationen för dans. Har inte gjort så mycket eftersom det var en vanlig skoldag och jag var väldigt trött.

Kram ⭐️

Likes

Comments

Dagen kommer tillbringas med min favorit, inte bestämt vad vi ska hitta på än men hoppas att vi kommer på något kul, blir förmodligen sushi till våran lunchdejt hoppas ni får en bra alla hjärtans dag med de ni tycker om. Ta hand om varandra!

Kram 🌟

Likes

Comments

dessa är mina tre favoriter i min sminkväska. Dessa tre är de jag använder mig mest av om jag ska på kalas eller liknande.

Kram🌟

Likes

Comments

Eftersom det är skola imorgon och det är söndag idag är ju söndagsångesten på topp. Men som tur va ska min lillebror ha 1 års kalas idag så har annat att tänka på.
I helgen har jag varit och kollat på farmors hunds söta valpar och på riktigt hur söta är dom inte??? Lägger in en bild på dom och sen min lika söta lillebror.

Kram🌟

Likes

Comments