Tips tips tips!

Innehåller affiliate-länkar

Salt & SAND

Hej! Hoppas ni alla haft en bra start på nya veckan! För mig har det varit en MINST sagt rörig och omtumlande dag än så länge men det har jag väl sagt hur många gånger som helst just nu. Let´s leave it there och gå vidare till det här inlägget! Jag fick tips om en ett svenskt klädföretag jag aldrig hört talas om tidigare för ett tag sen som främst gör badkläder. Gick in och kikade och fastnade direkt! Tänkte "Detta bara MÅSTE jag dela på bloggen!", för jag tror ni också kommer gilla det om ni inte redan känner till det.

Så här kommer några av mina favoriter, lite blandat från nyare och äldre kollektioner. Accessoarerna jag lagt till i collagen är dock inte därifrån, jag bara la till något jag själv tänker skulle vara fint att ha till hihi :-)

Vad säger ni?! Visst är dom fina? Det jag fastnade för först var hur naturliga och fina bilder det är på hemsidan faktiskt. Det känns enkelt, naturligt, ärligt och enkelt. Och jag gillar verkligen att det är så "simpla" badkläder och att man kan pussla ihop sin egen för en topp passar ihop med flera av trosorna. Jag hade även satt ihop ett collage med en mönstrad bikini också men det är något jädra krångel hela tiden för varje gång jag är färdig och ska ladda upp i inlägget så blandas alla bilder ihop och ett av collagen försvinner! Har ni också problem med det??
Jag länkar istället den bikinin HÄR istället så kommer den i alla fall med på något sätt haha!

Som sagt, tycker verkligen om designen och verkligen om känslan på hela hemsidan. Det är alldeles för ofta vi möts av en enda typ av kroppar när det gäller kläder och mode och speciellt när det är bikinis och underkläder. Jag försöker verkligen banka in i mitt huvud att allt vi ser faktiskt inte är sanningen, faktiskt inte är det vi kan sträva mot. Men det är svårt, för man är ju uppvuxen med en idealbild av allt egentligen, och då är det svårt att bryta och tänka om. Men för min del, för att kunna ta mig ur den situation jag befinner mig i, behöver jag verkligen se verkligheten och inte längre bara ha ETT ideal utan flera. Och även vända fokuset mot det jag GÖR eller själva PRODUKTEN istället för hur man "måste" se ut för att bära den eller göra just den saken.

Vad flummigt detta blev... Sorry!! Ska avsluta nu haha! Berätta jättegärna vad ni tycker i kommentarerna!
PUSS & KRAM

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Håller med - så himla fina! Skulle inte sitta helt fel i sommar 😃
knaset.com
by_anniess
by_anniess,
Håller med faktiskt! Gillar också att bilderna inte är så superfixade<3 mer sånt 😉 Så bra tips du delar med dig av, gillar *ler*
Kramar!
nouw.com/by_anniess
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det här är himla fint Hilma, och sommaren blev man ju inte ett dugg mindre sugen på nu haha! Den blå baddräkten är ju bara för härlig, fick en riktig "bekväm" känsla av den om man kan säga så haha?! Men otroligt fina collage vännen, man blir så inspirerad av det här :> KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Oooo den svart vita! Jag hade velat ha en baddräkt i vitt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Ida,
Men så fina bikinis!! Håller med dig om det naturliga och enkla, så himla äkta och fint liksom!! Så sugen man blir på sommaren nu och bada och sola😍😍
idanilssonphoto.se/
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh så mycket fint , jag gilla den svart / vita där överdelen ser ut som ett volang linne super snyggt ju 😍😍
nouw.com/jessiekaos
beattriicee
beattriicee,
Men wow! Bra företag och tack för tipset. Såg ut som väldigt bekväma och snygga bikinis, precis som jag behöver! 😍 Ska kika in med en gång!
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Superfina bilder och älskar den blå baddräkten! Så somrig och fin!! ❤️ Kram finis <3
nouw.com/hilmak
linneassofie
linneassofie,
Wow superfina, och förstår att du blev inspirerad, man fick en väldigt äkta känsla av bilderna, me like! <3 Kram
nouw.com/linneassofie
Julia Svensson,
Åh så himla fina!!
juliasvenssons.se