Svar på frågestund del 2.

Halloj! Tänkte att jag nu skulle köra en del 2 på frågestunden. Det kommer bli en del 3 också, för jag vill inte göra för långa inlägg. Så här kommer andra delen!

Hur länge har du bloggat?
Oj nu ska vi se... fyra eller fem år tror jag. Jag bloggade först på Devote, men valde sen att gå över till Nouw. Jag tror banne mig att det är sex år till och med!

Varför började du blogga?
Det var nog från början för att jag ville ha ett ställe där jag kunde få utlopp för min kreativitet på något sätt. Jag har alltid tyckt om att skriva, fota och fotas, göra collage, samla inspiration. Jag har sen jag var liten skrivit jättemycket dagbok, men jag ville ha ett ställe där jag höll det mer positivt och där jag dessutom kunde utvecklas på olika sätt, utmana mig själv med att våga stå för vem jag är och vad jag gillar. Den största orsaken var nog dock mitt modeintresse. Jag blev så inspirerad av alla modebloggare out there och jag kände att jag vill också ha ett ställe som är mitt alldeles egna där jag kan lägga ut collage, idéer, skisser osv. Sen på vägen upptäckte jag hur otroligt många fina människor jag skulle få kontakt med via bloggen, och nu är det anledningen till att jag fortsätter. Jag har fått såååå många fina vänner, som betyder så himla himla mycket. Och ni som läser, yes I'm talking to you!! <3

Vilken är din drömresa?
Jag har så många verkligen haha! Men för att nämna EN... eller två, får jag nämna två? Först och främst vill jag så gärna till Bali. Det verkar så otroligt vackert där, som ett riktigt paradis.

Jag vill surfa, bo precis intill turkosblått vatten, gunga i en sån där gunga och duscha i vattenfall. UNDERBART! Men sen, såklart, skriker mitt hjärta efter att få uppleva Paris.

Alltså verkligen en riktig pangresa, spare no spences liksom. Sightseeing och shopping i massor. Bara insupa miljön, ta en massa foton, klä upp sig och gå på nattklubb, dricka kaffe med en basker på huvudet och promenera längs gatorna och köpa färska blommor från ett stånd.
Jag har även det senaste börjat drömma om att åka till Monaco! Det verkar fantastiskt där OCH dom pratar franska.

Bästa modetips inför våren?
Jag tror det är att våga, helt enkelt. Våga färg, våga mönster och våga tänja på gränserna. Våga testa nya saker som du kanske inte riktigt trott varit du förut. Det ska jag göra. Jag ska ge mig på andra färger, andra stilar genom att skifta accessoarer och plagg och verkligen se vart jag hamnar. Väntar med spänning på en grej jag beställt som inte ALLS är inom min comfort zone egentligen, men det ska bli så kul att få hem dom!

Favoritfilm?
Once again kan jag inte bara nämna en film. Harry Potter and the prisoner of Azkaban kommer för alltid vara oslagbar. Musiken, miljöerna, scenerna... magi, bokstavligt talat haha. Jag älskar alla HP-filmer som ni ju vet, men trean är min favorit.
Sen älskar jag också första En prinsessas dagbok- filmen, har sett den tusen gånger tror jag, och Jumanji. Den med Jack Black och Nick Jonas. Tycker den är SÅ ROLIG haha! Men åh sen finns det ju så många underbara tecknade filmer... Nej, stopp Hilma, nu räcker det!

Om du var tvungen att medverka i en reality show, vilken hade du valt?
Oj vad svårt, jag har typ aldrig tittat på några reality shower så jag har lite dålig koll på vilka som finns och hur dom går till. Hade ju varit kul att vara med i någon sån där kärleksserie, typ Are you the one, bara för att få bo på en paradisö haha! Eller kanske någon sån där spökjakt-serie! Eller åh! Robinsson! Då kanske jag skulle kunna få leva ut min inre Lara Croft lite haha!

Vilka tre egenskaper älskar du hos dig själv?
1. Att jag är envis och målinriktad. Detta kan bli så otroligt bra bara jag vinklar det på rätt sätt.
2. Att jag har en förmåga att verkligen uppslukas av något och gå in för det med 200%. Detta kan förstås bli extremt jobbigt, som med Harry Potter när jag var yngre, men samtidigt känns det som en styrka också. Antar att detta har med min asperger att göra, att jag verkligen lägger ner min själ i det jag tycker om. Blir ett med mina intressen liksom.
3. Att jag är kreativ och tycker om att skapa på olika sätt. Oavsett om det gäller kläder, färger, naturen, ljud och musik, inredning.

Vilka är dina tre favoritplagg?
Som jag äger just nu alltså?

Nummer 1 är min nya top från Motel Rocks. Visade upp den i ett annat inlägg ganska nyligen. ÄLSKAR den verkligen, men jag har inte hunnit använda den än haha!

Nummer 2 är min croppade blazer från Emma Ellingsens kollektion för NA-KD. Den har axelvaddar! Och en matchande kjol till! Need I say more? Nummer 3 är den här röda klänningen från NA-KD. Älskar den verkligen.

Drömjobb?
Jag har, sen jag var väldigt liten, velat bli skådespelerska och jobba med film. Jag har haft det som mål ända sen jag kom på att man faktiskt kan jobba som att låtsas vara någon annan haha. Att leva sig in i andra karaktärer och andra världar och liv, det har verkligen varit en dröm för mig. Jag kommer ihåg att jag tänkte "Men då är ju allt möjligt. Då kan man verkligen göra VAD SOM HELST och det finns inga gränser". Så det har varit mitt drömjobb och är det fortfarande tror jag, men jag drömmer även om att jobba med mode på något sätt. Modell har också alltid varit något jag velat hålla på med, eller att jobba för ett modehus. Inte helt säker på hur jag vill jobba med mode, men jobba med det vill jag.

Favoritinfluencer att följa?
För er som missat det så är ju Kenza Zouiten Subosic en stor förebild för mig. Har alltid tyckt att hon är grymt cool och vågar gå sin väg, vara öppen och ärlig och köra på helt enkelt. Jag inspireras av hennes klädstil, hennes livsstil och värderingar och speciellt i min resa mot friskhet är hon en viktig inspiration och ledstjärna.
Sen älskar, älskar, ÄLSKAR jag Helen Torsgården! Jag har följt henne sen hon började med sina sminktutorials på YT. Och nu bor hon på en stor gård och har fästman och två barn och gör världens bästa och mysigaste vloggar. Tröttnar aldrig på att följa henne och hennes fina familj <3

Jag tror jag avslutar andra delen här, så kommer tredje och sista delen snart. Hoppas ni tyckte det var kul att läsa svaren. Och ha en jättefin fredag nu vänner!
PUSS & KRAM <3

Gillar

Kommentarer

Caroline,

Kenza är och kommer alltid vara min favorit också!

carro93.se
aliceemericsson
aliceemericsson,

Jättebra tips att våga testa nya grejer med kläder i vår! Det vill jag verkligen göra, och framförallt orka variera mer, haha! Det blir så lätt, speciellt när man är hemma så mycket, att man bara går omkring i samma kläder. <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
Ditte,

Roligt att läsa dina svar . Vad gäller Paris har jag varit där många gånger och det är en stad jag är väldigt förtjust i. Var här när jag gått ut gymnasiet 1968 och läste franska i 6 månader. Bali har jag också besökt några gånger och kommer man bara utanför turistområdena är det en fantastisk ö.Fint att du har dina mål och med god envishet kan du helt klart nå dem-
Kram och trevlig helg.

dittemitti.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Låter som fantastiska resor, dom hänger jag gärna med på.
Älskar också En prinsessas dagbok, tror faktiskt jag var och såg den på bio när den kom. En riktigt mysig film.

nouw.com/jossustravelpics
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så roligt att få läsa dina svar!

nouw.com/tildablanksvard
Johannna
Johannna,

Jag hade verkligen också velat åka till Bali <3

nouw.com/johannna
Ida,

Så roligt att läsa dina svar!! Vill också verkligen till Bali och Paris!! Så vacker ö och stad ju :'D

idanilssonphoto.se
Joanna,

Så roligt att få ta del av svaren på frågestunden. Bali verkar ju så fint. Dit vill jag också resa sen 🙂 kram

steffanssonsaventyr.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så kul att läsa, dela med sig om dina tankar och hur du upplever dig själv. Det känns så kul att läsa dina beskrivningar, kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv
lifeofkile
lifeofkile,

Så härliga bilder på dig!! Så mycket glädje!! <3

nouw.com/lifeofkile