Rutig baguette & tre positiva!

Den här snygga väskan fick jag skickad till mig i veckan. Såååå fin! En väldigt liten, söt väska som jag helt klart kommer använda flitigt :)

Glad Lucia förresten! Gud, kan inte fatta att det bara är två veckor kvar till julafton. Mindre till och med väl? Jag önskar så att det kunde komma lite snö innan dess, det skulle nog höja julkänslan ganska rejält. Det här gråa regniga tar verkligen musten ur en känner jag. Det blir aldrig riktigt ljust, vädret är som en grå, blöt filt över alltihop. Så! Jag tänkte göra som jag gjort ett par gånger förut och räkna upp tre positiva saker som jag är tacksam för, och ni får gärna göra detsamma i kommentarerna! För trots att vädret är skit och omständigheterna inte är riktigt som jag hade velat, så gör det mycket att försöka hitta något positivt ändå.

1. Jag kommer snart, äntligen, få min jacka som jag längtat efter huuur länge som helst! Jag hittade den på Chiquelle för ett tag sen och dreglade över den ett tag innan jag bestämde mig för att klicka hem den på Black Friday. Sen blev det något knas så jag fick hem fel färg. Och nuuuuu äntligen har jag fått avisering om att den finns att hämta ut, i rätt färg hoppas jag!

2. Filmen A Christmas Carol finns på Disney+ och jag började titta på den igår kväll! Den med Jum Carrey. Det är en av mina favoritjulfilmer och jag måste titta på den varje år för att det ska bli jul över huvud taget haha! Jag och min lillasyster brukar titta på den ihop, åh vad jag saknar henne nu <3

3. Jag slog in lite julklappar igår, och det är så himla mysigt tycker jag. Bland annat slog jag in Linas julklapp, hoppas så att hon blir glad! Det är lite svårt att veta vad man ska ge för det måste ju vara något som går att skicka på posten smidigt. Men jag är nöjd med vad det blev!

Sådär, det var mina positiva. Now it's your turn. Länk till väskan finns här längst ner.
PUSS & KRAM

Väska HÄR

Gillar

Kommentarer