Onsdag i farten

Hej svejs! Här kommer lite bilder från min onsdag. Fick för mig att mitt liv är så otroligt intressant så att jag kan knäppa en bild i farten och den blir spännande att titta på, haha! ;-)
Jag började som vanligt med att fixa i ordning mig lite granna. ÄLSKAR den här concealern från Maybelline, den är så himla krämig och återfuktande! Tips, tips.

Jag vaknade så himla tidigt i morse, jag var fortfarande trött men kunde liksom inte somna om. Superstörande! Men jag kollade julkalendern och hittade också den här youtube- tutorialen som jag fastnade för. Testade den frisyren idag och tycker det blev jättebra! Tips, tips. Igen.

Sen var det dags för P.L.A.N.E.R.I.N.G. Har så mycket att strukturera upp nu inför helgen då jag ska hem och fira jul. Jag tycker det ska bli mysigt, men jul är också förknippat med mycket stress och jobbiga minnen. Jag har alltid hanterat det på destruktiva sätt, för att liksom dämpa ångesten. Men nu är ju hela poängen att jag ska lära mig att hantera det på andra sätt. Och julen är verkligen en stor utmaning för mig. Så därför har jag gått igenom dagarna med mig själv så noga jag kan. Det är alltid skönt att bara få allt nedskrivet tycker jag. Liksom få ut det ur skallen och ner på papper.
Sen har jag även målat på teckningen som min lillasyster önskat sig i julklapp! Hon sa "Kan inte du måla en bild till mig? Måla någon från Harry Potter du tror jag skulle vara!". Challenge accepted! Syns det vem det är?

Sen bröt kaoset ut people... Jag cyklade in till stan för att hämta ut paketen som ALLA faktiskt kom redan igår. Så nu behöver jag inte oroa mig över att julklapparna inte skulle hinna fram (pjuh!). Självklart var tre paketen på tre olika ställen. Det första fick jag hämta på typ andra sidan stan, sen cyklade jag ner till centrum och gjorde lite andra ärenden. Och det var tur att jag gjorde det först för när jag gick för att hämta ut dom andra paketen var det ju inga små påsar direkt. Nej, stora lådor skulle det vara. Alltså jag har nog aldrig känt mig så lik Andrea Sachs från The Devil Wears Prada (ni vet när hon uträttar alla ärenden åt Miranda och rusar runt helt överlastad med paket PLUS en hund haha!). Och jag var så stressad också för... ja för att jag är Hilma. Men det gick fiiiiiint. Fick köpt dom sista julklapparna också så nu är jag ALL SET for X- MAS! Typ.

Det var dock ett annat äventyr att cykla hem med alla klappar... Men det gick faktiskt!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen vilket ska bli såååå skönt. Har så jäkla ont i fötterna efter allt rännande på stan. Men det känns skönt att ha fått så mycket grejer strukna från to do- listan idag. Hoppas ni har en fin kväll allihopa, PUSS.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Roligt att cykla hem med julklappar 😊 kram<3
nouw.com/simonandersson
Hilma
Hilma,
Ja det var riktigt kul! 😃 <3 Känner mig nöjd. Kram kram!
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Nej vad fin necessär du hade!!!
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Åh tack! 😊 Den är från Dimoda! <3
nouw.com/hilma