Helt mållös...

Hej bästa ni! Första inlägget på en vecka ungefär. Kommer inte skriva något om hur veckan har varit. Men jag vill bara kika in här och säga... Ja, att jag är helt mållös och framförallt TACKSAM över alla fina meddelanden och kommentarer jag fick efter mitt senaste inlägg. Det var tveksamt ifall jag skulle skriva det först men sen när jag klickade på publicera ångrade jag det inte en sekund. All pepp, all förståelse och alla råd, kramar... All styrka ni skickade. Det betyder SÅÅÅÅ så mycket!
Även om jag inte riktigt kan ta in allt så gör vetskapen om att ni läst, uppskattat, tagit er tid att faktiskt stanna upp och skriva till mig (MIG... Hilma, som enligt mig själv är så ointressant att tapeterna lossnar) så jäkla mycket! Känner mig inte ensam i detta på samma sätt när jag påminner mig själv om alla er som kikar in här.

När jag vet att min blogg uppskattas, så som jag vill att den ska göra, blir det ännu en motivationssten i den nya vägen jag försöker bygga upp framför mig att faktiskt bli bättre. För jag vill visa upp något friskt och hälsosamt på min blogg. INTE trigga eller förespråka för ett sjukt liv. Det är ingenting jag vill stå för. Jag förväntar mig aldrig att jag ska bli en förebild på det sättet, men OM det är någon som blir inspirerad av mig på något sätt ska det inte vara något sjukt jag "inspirerar med", om ni förstår hur jag menar. Men det är också svårt när man inte riktigt har någon annan identitet för tillfället. Eller det känns inte så...
Men då är det tur att det finns mode och stil! Där kan man dyka in och det är där jag just nu fokuserar på mitt friska jag som bäst känns det som. Låter kanske löjligt.

I alla fall, ville bara säga tack till er alla. Verkligen,
STORT TACK FÖR ALLT STÖD! <3 <3 <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Kram på dig! Du är så otroligt klok och genomfin alltså <33
nouw.com/celinelundqvists
Yasmine ,
Du är verkligen värd all kärlek och pepp! ❤️ Stor kram till dig vännen
yasmissy.blogg.se
Ditte,
Önskar dig det allra bästa.
Kram
dittemitti.se
Blir verkligen så glad att du får sådant stöd, det förtjänar du verkligen <3.
www.saramadeleine.se
evelinajosefines
evelinajosefines,
Jeanette,
Du är helt klart värd alla fina kommentarer och kramar 😊 Det var så starkt av dig att skriva inlägget och för det är du värd alla positiva kommentarer 😊
jeanettte.blogg.se
Norailona
Norailona,
❤️❤️❤️
nouw.com/norailona
Tess,
Personliga upplägg uppskattas, de känns så ärliga och peppande för alla andra också! Kram på dig!
tesssjoberg.blogg.se
Beccassida
Beccassida,
Yasmine,
Önskar dig en fin onsdag vännen <3 KRAM
yasmissy.blogg.se