En lista, svarar på några jobbiga saker

Hejjjj hörrni! Jag hittade den här listan på härliga @frejaknutssons blogg och kände att jag nog skulle norpa den och svara på den själv. En del frågor är roliga, andra lite mer jobbiga att svara på (förklarar mer längre ner), men jag ska svara på alla den här gången och inte hoppa över några som jag gör ibland.

Vad köpte du senast? Jag råååkade lägga en beställning på Shein igår kväll. Blir kul att visa er sen när det kommer. Det är grejer som jag suktat efter ett tag nu och igår beställde jag det, som en liten julklapp till mig själv.

Hur lång är du? Ca 170 cm.

Vad stod det i ditt senaste sms? Som jag skrev eller som jag fick skickat till mig? Det senaste sms:et jag fick var från Boozt.com med reklam om deras gigantic winter sale. Senaste sms:et jag skickade var till mamma igår. Det var faktiskt kul, jag fick en julgåta från henne att klura ut och när jag löste svaret skulle jag sms:a det till henne. Svaret var JULKRAM :)

Vad gillar du mest med dig själv? Oj gud vad svårt... Som alltid med såna här frågor. Men jag gillar att jag är så fantasifull och har lätt för att leva mig in i saker. Har inga problem med att tänka mig in i olika situationer och scenarion eller andra karaktärer, och det är väldigt kul. Sen kan det vara jobbigt också såklart, att man är väldigt känslostyrd, men mest är det kul. När jag var liten lekte jag väldigt intensivt kan man säga.

Vilka städer har du bott i? I Skövde där jag är uppvuxen, sen har jag också bott en kort period på Visingsö och Mullsjö där jag påbörjade folkhögskoleutbildningar som jag inte läste så länge för jag trivdes inte. Sen har min sjukdom varit ett jättestort hinder för mig, för både plugg och flytt. Därav avhoppning av studier och ingen flytt. Men det ska bli ändring på det.

Lyssnar du på poddar? Vilka? Det finns en podd jag lyssnat på i flera år, från det att det första avsnittet kom, och det är Spöktimmen. ÄLSKAR den! Är det någon av er som lyssnar på den?

En låt du lyssnar mycket på just nu? Jag upptäckte precis Harry Styles låt Cherry och tycker den är så himla härlig. Hans låt Adore you spelas också flitigt.

Är du en ringare eller smsare? Hmm... båda egentligen. Beror på vem jag ska samtala med. När det gäller mamma och pappa och Lina så föredrar jag att ringa, för det är så mysigt att prata. Älskar också att prata med min kusin i telefon. Men annars tycker jag det är skönast att skriva.

När går du och lägger dig? I den situation jag befinner mig i nu går jag och lägger mig kl 22, för det är så rutinerna ser ut här. Men när jag var hemma gick jag och la mig lite tidigare oftast, jag är riktigt trött på kvällarna.

Har du någon gång åkt ambulans? Ja, tyvärr har jag faktiskt gjort det och det har varit av väldigt läskiga anledningar. Jag lovade ju att vara ärlig i mina svar så det kommer jag vara.
Första gången jag åkte ambulans var för att min kropp var helt utmattad. Jag föll ihop och slutade andas, kroppen orkade helt enkelt inte och det var på grund av min anorexi. Sen har jag också åkt ambulans ett flertal gånger detta år, också det pga anorexin och att mina värden varit så dåliga. Det är jobbigt och läskigt att tänka på och prata om, men jag kan inte hålla på och förneka det heller.

Vad är det modigaste du gjort? Sökt till Mandometerkliniken här i Stockholm för att få hjälp med min anorexi. Det är helt klart det modigaste skulle jag säga.

Äter du några vitaminer/kosttillskott? Jag äter D-vitaminer. Haha gud vilket kort och trist svar, men ja that's it.

Vad läste du får språk i gymnasiet? Vad kan du för språk? Jag läste franska på både högstadiet och gymnasiet. Det var jättekul, jag älskar franska och funderar på att plugga upp det igen. Dom språk jag kan är svenska, engelska och en gnutta franska då.

Hur ofta tvättar du håret? Inte mer än två gånger i veckan typ. Eller vadå typ? Inte mer än två gånger i veckan, punkt.

Hur uppvaktar man dig? Jag älskar verkligen att få små presenter. Jag vet, det låter kanske materiellt och egoistiskt men jag älskar verkligen det. Det behöver inte vara stora saker, men bara något litet gör mig så himla tacksam och glad. Blommor gör mig verkligen så glad!

Vad är din senaste konversation på DM om på Instagram? Det är med en kompis i Göteborg som haft corona för ett tag sen och nu är frisk. Så jag frågade hur det är med honom nu osv.

Sådär, det var den listan det. Hoppas ni tyckte det var kul att läsa. Och hoppas ni har en jättefin juldag. Det har snöat för fullt här i Stockholm och snöar fortfarande, mysigt! Ta hand om er!
PUSS & KRAM

Gillar

Kommentarer

ullie,

god fortsättning vännen . skickar massa krya o önskar det går frampt du är så bra som skriver o talar om på riktigt det kan ju hjälpa någon mer

weberskold.se
My,

Så roligt och intressant att läsa, kram fina du <3

mynordqvist.se

Vilka fina bilder 😊.

www.saramadeleine.se
Julia Svensson,

Åh så kul att läsa!!

juliasvenssons.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vad roligt att läsa, roliga frågor och bra svar 🥰 vilka fina bilder!

nouw.com/emelieanderssoon
Pauline,

Hoppas du får en bra dag!

lillafrokenhurtig.blogg.se
Yasmine,

Verkligen stort av dig att våga söka till kliniken du är på för att få hjälp!

Här precis norr om Stockholm har snön smält bort igen och det blåser halv storm känns det som 😟 Stor kram till dig vännen <3

yasmissy.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Tycker du är riktigt modig som vågade öppna upp dig och svara på alla dessa frågor gumman. Jag vet själv hur läskigt det kan vara att skriva om vissa personliga frågor. Du är verkligen en förebidl för mig och många andra. Glöm aldrig det älskade Hilma! Alla kärlek till dig <3

nouw.com/sofialissmyr
Shining
Shining,

Du är en förebild. Modig. Tror på dig. Kram❤

nouw.com/shining
Annika,

Så fina bilder på dig. Sockarna såg sköna ut. Kul läsning. Kram.

ladyochlufsen.blogg.se