2019 Reflektion

Heeeeej och glad söndag på er allihopa! Första söndagen på nya året, eller hur blir det...? Jo så blir det. Har ni vant er vid att det är 2020 än? Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det. Visst har jag tänkt på att ett nytt år har börjat, och allt vad det innebär, men jag har inte råkat ut för så många tillfällen då jag råkat säga fel årtal osv. Jag har varit osäker på om jag ska fortsätta med bloggandet eller inte... Jag har ju inte varit direkt aktiv här inne på Nouw på ganska länge. Men jag tänker att jag ska ge det några veckor till och se ifall jag kommer in i det igen och i så fall ha kvar bloggen.

I det här inlägget tänkte jag göra en liten reflektion över året som gått. På ett sätt är det ganska jobbigt och smärtsamt att tänka tillbaka på att ett helt år till har gått, för jag har spenderat det på ett sätt som är så långt ifrån vad jag egentligen vill göra. Samtidigt väldigt nödvändigt... Så jag har ju inte kastat bort tiden heller, det är bara att den gått åt till sådant jag önskar att jag inte behövde. Och ska jag vara helt ärlig så är jag faktiskt inte helt hundra på om vissa saker hände 2019 eller 2018, det har varit så otroligt rörigt och saker har liksom blandats. Men en liten reflektion ska jag väl klara av i alla fall! Så nu kör vi!

Vad är du mest tacksam för under året som har gått?
Hmm... Jag är tacksam över väldigt många saker. Men om jag ska välja det som jag är MEST tacksam för så är det min familj (och till den räknas Lina) som fortfarande har funnits för mig och stöttat mig så oerhört mycket genom allt som hänt genom året som gått. Utan dom hade det inte funkat och jag hade inte orkat. TACK!

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit under året?
För att vara helt ärlig så är jag stolt över att jag haft kraften att vara kvar här i behandlingen och fortsatt kämpa mot min sjukdom trots att jag varit SÅÅÅÅÅ trött på det och längtat SÅÅÅÅ mycket efter allt annat. Men jag har stannat kvar. Sen har jag inte åstadkommit dom saker jag hoppats på att jag skulle gjort när året var slut, men det var ju inte frågan.

Vilka är dina målsättningar för det kommande året?
Oj, oj, oj. Ska jag dra allihopa eller välja ut några stycken? Jag har såååå många mål inför det nya året. Först och främst ska jag ju avsluta min behandling här, skrivas ut och bo hemma på heltid.
Sen ska jag också vara mer fri från min ätstörning. Vet att det kommer ta längre tid än ett år att vara helt fri, men jag ska bli betydligt mer fri än vad jag är nu i alla fall och alla dom målsättningarna kan jag prata mer om i ett annat inlägg.
Jag ska hitta en ny lägenhet!
Börja med teatern!
Börja arbetsträna eller kanske till och med jobba en viss procent!
Detta är några av målen :-)

Vilka möten med andra människor har varit betydelsefulla för dig?
Jag har träffat helt underbara människor här i behandlingen som jag nu räknar som några av mina närmsta och finaste vänner, och som har gett mig SÅ mycket stöd, SÅ mycket inspiration och SÅ mycket pepp.
Sen betyder många ur personalen här i behandlingen väldigt mycket för mig också såklart, hjälpen dom ger mig är ovärderlig.
Så, det var allt för den lilla reflektionen. Hade egentligen mer att skriva känner jag men min hjärna hänger verkligen inte med i svängarna. Jag har riktigt svårt att formulera mig. Hoppas ni har en bra söndag vänner! Puss & Kram!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Hilma
Hilma,
<3 <3 <3 Massa kramar finis!nouw.com/hilma
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ja men absolut, ser fram emot solljus och tulpaner m.m nu efter julen ...så det ska bli Kul att pyssla här hemma 🥰. Hoppas du haft en toppenfin måndag ❤️ Kramnouw.com/linnealiebig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229