20 frågor

Finaste @celinelundqvists utmanade mig att svara på den här listan, så jag ska göra mitt bästa!

Vad var det sista du stoppade i munnen? I'm gonna pass this one, hoppas ni förstår det.

Sover du naken? Nix pix, jag sover antingen i tisha och trosor, nattlinne eller min sköna sidenpyjamas med spets haha.

Värsta fysiska smärtan du känt?
Oj, gud vad svårt... Jag vet inte om det är den absolut värsta, men jag trillade med cykeln en gång när jag var liten och skrapade upp knäskålen något fruktansvärt. Har ett jättefult stort ärr där nu. Det gjorde ASONT kommer jag ihåg, och särskilt när mamma skulle göra rent såret från allt grus och stenar... tänker inte göra en mer målande bild utav det, let's leave it there.

Favoritplats du varit på?
The Making of Harry Potter utanför London är riktigt, RIKTIGT häftigt! Att faktiskt ha fått vara på dom platser där filmerna spelats in. Alltså den känslan. Just då var det som att min själ bara sjöng "I'm home, I'm home!". Sen mådde jag rejält bra när jag var liten och jag och mamma plockade liljekonvaljer i vad vi kallade Liljekonvaljskogen. Fanns ingen vackrare plats som skapade ett sånt lugn inom mig.

Hur sent stannade du uppe igår? Till klockan 22:00.

Om du kunde flytta någonstans, var skulle det vara?
Jag vill ju jättegärna flytta till Stockholm och planerar att göra det inom några månader. Men sen är jag riktigt sugen på att testa bo i Paris en period, det skulle vara så häftigt så det tänker jag satsa på.

Vilka av dina Facebook-vänner bor du närmast? Det måste nog vara min storasyster. Jag bor på Östermalm i Skövde och min storasyster bor bara några gator bort uppe vid Commerce, gallerian i centrum.

När grät du senast?
Idag... Det har varit en väldigt tung dag på många sätt, så det ska bli skönt att gå och lägga sig och sova om några timmar.

Vem tog din profilbild på Facebook? Jag själv haha! Det är en selfie!

Två av dina favoritfilmer?
Okej, jag får inte svara Harry Potter här för det blir för uppenbart. Så förutom dom... Hmm... Jumanji och The Devil Wears Prada.

Vilken är din favoritsäsong?
VÅR!!!

Om du kunde ha vilken karriär som helst, vilken skulle det vara?
Jag vill ju jobba med mode. Om jag ska släppa alla spärrar nu och tala helt öppet, så vill jag faktiskt jobba som modell och stylist och kanske även blogga för något spännande modeföretag eller klädkedja! Känns pinsamt att erkänna av någon anledning, som att ni ska döma mig för det eller tänka "tror hon verkligen att HON skulle kunna jobba som modell och blogga för något så stort företag?!". Dom där jäkla tankarna alltså...

(visst skulle jag bli en bra modell?)

Vilken bok var den senaste du läste? Maskmakaren av Anna Ihrén. Den var inte speciellt bra tyvärr.

Om du kunde prata med vem som helst vem skulle det vara?
Just nu skulle jag vilja prata med min lillasyster. Saknar henne något fruktansvärt <3

Har du bra inflytande?
Jag hoppas kunna ha det sen när jag är frisk. Jag vill verkligen kunna göra något bra utav det här kämpiga jag går igenom nu, och inspirera andra som är i samma situation att våga ta sig ur det precis som jag bli inspirerad av andra nu. Men just nu i detta läget kanske jag inte har så bra inflytande, när sjukdomen fortfarande är så pass stark. Fast det är ju väldigt svårt att svara på själv.

Hör ananas hemma på pizza?
Oj det där kan jag inte uttala mig om, har inte ätit pizza på hur länge som helst... men ett mål är ju att klara av det, och då kanske jag ska testa med ananas på någon gång eller vad tycker ni?

Du har fjärrkontrollen. Vad skulle du titta på? Måste det vara något som går på TV nu alltså? Har så dålig koll på vad det är som går nu för jag tittar jättesällan på TV. Jag skulle koppla upp till Netflix och se ett avsnitt av Riverdale.

Fyra personer du vill ska kopiera och göra listan?
Måste det vara bloggare? Eller kan det vara andra personer? Om jag får välja andra personer skulle jag välja Cole Sprouse, Harry Styles (jag har verkligen inte varit ett fan av honom men det senaste har jag hört så mycket positivt om honom så jag har blivit nyfiken på hur han är), Kenza Zouiten och Daniel Radcliffe.

Senaste konserten du var på?
Minns faktiskt inte tråkigt nog...

Vad är det bästa med julen? Hela den här magiska känslan om är runtomkring. Det går liksom inte att förklara, det är något magiskt. Som när Kim dansar ute i snön i Edward Scissorhands. Så magiskt är det. Och det är det bästa med julen.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

❤Självklart ska du tro stort om dig och självklart ska du följa dina drömmar. (vet att jag säger emot mig själv nu men det är ju lättare att se potential i andra än i sig själv tycker jag) ❤

nouw.com/shining
jlandgrens
jlandgrens,

Så roligt att läsa 😃

nouw.com/jlandgrens
Linnéa,

Tack så mycket ⭐️. Hoppas du får en fin tisdag ❤️ Kram

nouw.com/linnealiebig
Ullie,

Mörk tråk dag men ska snart åka till en väninna ska bli mysigt

weberskold.se
Eva,

Jätte kul lista o få veta mer om dig, fina bilder 😊 kram

evasblogg.blogg.se
Anna,

Kul läsning!

www.smids.blogg.se
Ylva,

Jag tror att du kan ha bra inflytande över andra i samma situation och jag önskar att du ska bli frisk snart! Kram!

yfronten.blogg.se
awesomecaroline
awesomecaroline,

Kul läsning! 😊 trevlig helg! 😊

nouw.com/awesomecaroline
Caroline,

denna listan har jag sett på många bloggar nu, så roligt att läsa dina svar fina du <3

carro93.se
Ellen,

Så rolig lista, denna kommer jag nog sno!

ellengrantz.se/