Header

Hur länge har du bloggat?

- Började i början av årk. 6, så jag var runt 12. Snart 5 år.

Vilken var den första bloggportalen du bloggade på?

- Blogg.se tror jag...

Har du nån gång haft det riktigt tufft i skolan?

- Jopp.

Vill du ha en till hund?

- Japp, en liten pug!

Varför har du små hål i ansiktet?

- Det är ärr från när jag hade vattkoppor.

Skulle du kunna tänka dig att bo på landet någon gång i framtiden?

- Det är planen.

Ångrar du att du sökte in till att bli makeupstylist?

- Både ja och nej, älskar klassen jättemycket och vet att jag inte kommer hamna i en sån nästa år. Men onödigt år känner jag mest isåfall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

It's söndag, vilket betyder att det är praktik imorgon.. :(

Vill verkligen inte gå, vill mest bara ligga hemma, i min säng och vänta på att dö där.

Det är mest tiderna jag tycker är jobbiga, liksom jag sticker hemifrån 9 och är hemma 8.. Och för det mesta har vi inget att göra, och har vi det så är det slänga sopor eller torka av ytor i princip. Det blir så långtråkigt liksom.

Snö, de har kommit snö nu också. Gun är förälskad i snö, så det kommer bli massa bilder på honom i snön, haha.

Likes

Comments

It's monday, börjar 10 och jobbar till 7 ikväll, superkuligt...

2 veckor till kvar tills jag ska välja linje på gymnasiet, och jag har helt ärligt inte en aning om vad jag ska göra. Sugen på barn- och fritidsprogrammet, men har sån ångest..!

Dehär med att ens välja hår- och makeupstylist va ju helt vrickat, jag va inte en av dom som satt på rasterna och flätade kompisarnas hår, och jag började inte sminka mig förrän i årskurs 6, kunde inte något om smink. Visste endast vad puder och mascara va i princip. Sminkar mig inte heller nu för att det är kul? Mest för att få mitt utseende att se bättre ut liksom. Vet inte riktigt hur jag tänkte där faktiskt :/


Likes

Comments

Börjar andra terminen, årskurs 1 på måndag. Har haft ångest hela veckan över det. Bara tanken på hur mycket folk de är och skolan generellt ger mig panikattacker.

Och inte nog med de, nej, linjen suger. Tycker det är så tråkigt, tänkte absolut inte igenom alla olika linjer eller någonting... Eftersom tanken var att inte ens gå gymnasiet så tog jag bara något som lät kul i sista sekund (idiotiskt af).

Vill inte heller hoppa av och börja om ettan till höst, då måste jag lära känna nya människor och lyckas "ta kontakt" med nya människor liksom + att detta året har varit skitsamma isåfall.

Likes

Comments

Julen är i princip över nu? Det hann knappt vara julafton vafan?!

Vaknade klockan 1o, gav Gun sin sista chokladruta från lucka nummer 24 och gick sen upp och gjorde julfrukost. Haft en supermysig jul, både igår och idag.

Har verkligen inte haft julfeeling i år :( Kan bero på att ingen kom hem till oss i år, detta var första året vi inte har haft någon hos oss på julafton. Men det var hur mysigt som helst även om vi bara va familjen här hemma.


Likes

Comments

Hajzaan!

Som ni ser är på bilderna är mitt rum otroligt litet, bara 9 kvm. Och är sugen på att köpa ett skrivbord, just nu har jag enbart en byrå och min säng på rummet.

Blir det snyggt om jag har ett skrivbord på rummet eller blir det för ihop tryckt typ? Eller ska jag fixa något annat att ha där?

Ska fixa en liten kristallkrona eller liknande i taket också, tror att det kommer bli den HÄR faktiskt.


Likes

Comments

Jag har ju sedan slutet av 2014 velat ha blått hår, men då ville jag ha mer skrikblå.

Och har tänkt att jag faktiskt ska göra mitt hår mörkblått, som på bilden ungefär. Så när jag har nått mitt nästa delmål in my viktresa så ska jag färga håret blått. Skiter i om andra tycker de är asfult. Jag tycker de e skitsnyggt.


Likes

Comments