PÅ ANDRA SIDAN HJÄRTAT!

Godmorgon finingar!

Nu är det ett par dagar sedan jag kikade in här, ber om ursäkt för det men har inte riktigt hunnit med :). Vi håller på att förbereda mycket inför FORMEX som drar igång nästa vecka, där vi ställer ut med vårt egna varumärke Hilke collection. Det är många saker som ska klaffa inför en mässa.

För två veckor sedan idag var ambulansen här (läs här!) . Jag skrev ett inlägg om det. Det hade helt enkelt blivit för mycket för mig; Eget företag med butik, webbutik, eget varumärke, homestyling, podd, blogg, köpt hus i italien, renovera på semestern, köpt tomt, renoverat vårt befintliga hus, rita, ändra och skapa det nya huset, byta butik från 35kvm till 107 kvm, ha en pop-up outlet på 300kvm och rigga upp den på 3 dagar. Ja ni hör ju själva. Och så glömmer jag alltid .... Är ju mammaledig med min 9 månaders och har 2 till grabbar.

Jag var helt enkelt helt slut. Men något med mig är att jag är otroligt självmedveten (heter det så?). När jag mår dåligt så gör jag något åt det. Så jag har börjat med YOGA och KBT. Ja, så är det - och det är det bästa jag gjort. Nu är jag inte yr längre och kan äntligen glädjas åt alla måsten och roliga projekt.

Reptilhjärnan är aktiv dygnet runt, sa hon till mig. Den delen i hjärnan som gör att du förr kunde (försöka) springa ifrån lejon, fienden ect. Den drar igång när du är rädd/stressad eller måste för att springa ifrån något - måste tänka snabbt. Men när du väl är i säkerhet så ska den stängas av, det gör den inte på mig. Så jag måste lära mig andas med magen, inte halsen och Sluta tänka emellanåt. Det är mitt hinder och min utmaning och det kommer jag lyckas med! Jag är på god bit efter bara 2 veckor.

I vårt senaste PODD-AVSNITT kommer vi prata lite om ovan. Och om ni missat att lyssna på vårt allra första så kan du göra det HÄR!

Kom ihåg! Alla har vi något vi kämpar mot, men vore livet en dans på rosor så hade det varit TRÅKIGT enligt mig. Jag är inte den som gräver ner mig, snarare tvärt om. Motgångar gör oss starkare och vi lär oss av dem. Jag slutar fortfarande jobba 16.00 på vardagarna och sitter inte på helgerna heller. Har inte gjort i över 1 år - Instagram och blogg är en annan sak, det är ju så roligt att jag inte kan hålla mig ifrån det ;) Om jag inte behöver - och då gör jag det!

KRAM G.HILKE

Gillar

Kommentarer

Osanna
Osanna,
Du är sååå grym. Vilken slags yoga gör du? Har också tänkt att börja. Har 2 barn på heltid själv plus en snickarlärlingsprogram på heltid. Måste få andrum. Ses på Formax:)osannascanlan.wordpress.com
hilkeindesign
hilkeindesign,
någon typ av poweryoga körde jag - fantastiskt skönt! får bli minst en gång i veckan nu 😍 Ja de gör vi! nouw.com/hilkeindesign
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229