DRIVA LIVET - MIN RÄDSLA BLEV MITT MÅL!

Det är precis allt handlar om. Hur man ska "Driva Livet"!

Att ha visioner och mål i livet är viktigt, och att förändra det emellanåt. Det är otroligt nyttigt att man låter sig själv flyga iväg med tankar och drömmar och att man även gör det verkligt, i steg.

Något som alltid har varit en drivkraft hos mig är HINDER - ja det låter märkligt men vad vore inte livet utan utmaningar och hinder. Jag har sedan barnsben alltid velat ha kontroll - detta fick jag släppa en del när jag valde att skaffa ett tredje barn samtidigt som jag drev eget bolag, jag fick släppa det mesta till mina anställda. Det var det bästa som kunde hända mig - Nu är jag "fri" från kontrollbehovet!

Något som jag skräms av, något som jag får ångest av är två saker;

- Stå på Scen
- Prata inför kamera/bli fotad


Bild tagen 2,5 månader efter jag fick mitt 3:e barn. Tidigt 2018. Föreläsning om hur jag kom dit jag var då.


Jag har aldrig varit i behov att stå i centrum på det sättet, och det är också säkert en stor del till varför jag alltid pratar i VI form när jag nämner Hilkeindesign. Vi är ju ett team - men jag glömmer bort mig själv ibland.

De som känner mig förstår nog inte att jag skräms av ovan - för tro mig, JAG ÄLSKAR ATT PRATA och ÄLSKAR ATT TRÄFFA NYA MÄNNISKOR och skapa kontakter för livet. Men just att stå där, då alla ser på - det har inte jag riktigt funnit så injudande. Men allt förändrades när jag stod på Scen och höll föredrag för över 200 personer - Vilken kick!Därför har jag valt att detta får inte påverka mina drömmar. Detta får bli min nya dröm. Att stå inför folk och föreläsa om resan jag gjort, och bli bättre på att sända ut LIVE och IGTV och allt vad det nu rör sig om. Bli personlig igen i det jag gör, och bjuda in alla följare och kunder där ute. Det är det mitt mål är och det är dit jag ska. Varför ska jag inte dela med mig av resan när jag kan inspirera andra? Det bästa jag vet - att puscha andra till att våga hoppa. Hoppa har jag gjort mycket i mitt liv och det är något jag gör minst en gång i månaden i företaget.

Så "bring it on" nu kör vi!
PODD är nästa stora steg, tillsammans med Claudia.
Se gårdagens IGTV HÄR!

Bohag och Hilkeindesign - "Att Driva Livet"

KRAM G.HILKE

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229