DEt har gått en vecka av 2018 och inget speciellt har hänt än så länge. 

Jag  tänkte försöka skriva någon mening om varje månad som gick under 2017, fridens liljor!

Januari - Firade in 2017 med mina fina killar från Irak. Vi spelade fifa och käkade potatisgratäng. Sov inte en timme nattten till vårterminens första dag. Insåg att om jag fortsätter gå i skolan kommer jag gå under. 

Februari - Fick antideppressiva utskrivet för första gången! Pappa och jag såg Random Bastards-crewet i Umeå, an av dom bästa dagarna någonsin. Sjukskrev mig från skolan. 

Mars - Fyllde 18!!!!!!! Rutinernas månad! Gick upp, åt frukost, duschade, klädde på mig, sminkade mig och gick och la mig igen. 

April - Opererade bort blindtarmen på en av mina bästa kompisars födelsedag ;/ Det blev vår, satt på altantrappen och drack kaffe.Gick och hämtade lillebror på fritids varje dag kl 13:45. 

Maj - Sökte sommarjobb på äldreboende. Satt fortfarande på altantrappen. 

Juni - FICK JOBBET! Älskade det. Var kär. Åkte till Lindesberg och firade en av mina bässta kompisars student. Spenderade hela dagen efter i soffan med chips och MOLANDERS!! (världens bästa serie.) 

Juli - Ledsnade på matlådor. Var fortfarande kär. 

Augusti - Hade två veckor kvar på jobbet och räknade ner varje minut. Sa hejdå till mina fantastiska pensionärer. Började om andra året på gymnasiet. Denna gång hemma i söderhamn. Mådde ganska bra. 

September - Skolan funkade bra. Korta dagar vissa dagar, trvides och hade roligt i skolan.

Oktober - Allt gick utför, skolan och mitt mående. Det började bli mörkt på kvällarna. SÅg J. Cole, så fruktansvärt bra!!!! Hade klassträff med min högstadieklass. Insåg hur roligt vi hade i högstadiet. 

November - Sjukskrev mig på heltid en gång till men läste tre kurser. Åkte sjukt mycket bil? 

December - VI blev fosterfamilj åt världens finaste och mest närhetskrävande franska bulldogg, Brutus. Älskade varje sekund. Firade jul och nyår. Åkte på Unite för femte gången. Hade överraskningskalas för en gammal klasskompis med nästan hela gamla högstadieklassen, 


Förstår att det låter som jag har haft en hemskt år. Men jag njuter verkligen när jag får sitta på altantrappen och dricka kaffe. Eller när jag får sitta vid köksbordet med någon av mina kompisar. Vi har gjort intresseanmälan på en hund på hundar utan hem och vi håller tummarna att en staffedam flyttar hit. 

Åter igen, fridens liljor. 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min äckligaste mat: blodpudding eller all mat med kokosmjölk

Hatväder: blåst

Då tappar jag humöret helt och hållet: när någon HÄRJAR när jag vill ta det lugnt eller när någon håller på med rasse-fasoner.

Sämsta musiken: house, eller typ DUBSTEP. rys.

Värsta tiden på dygnet: mellan 19-21

Mitt sämsta humör: när jag inte har något humör? alltså när allt är TOMT

Sämsta grejen jag äger: allt skräp i mitt rum, slänger aldrig typ kvitton

Värsta personlighetsdragen: att få saker och tragedier att handla om sig själv

Likes

Comments

Jaha. Då var sommaren över och skolan har börjat igen. I somras jobbade jag på ett äldreboende här i byn. Det var typ det bästa jag gjort. Visst var det krävande, speciellt efter ett halvår av "vila". Jag trivdes jättebra, lärde mig mycket och hade roligt. Jag blev orimligt trött på MATLÅDOR och tidiga mornar, men när lönespecen rullar in och när jag tänker tillbaka på sommaren ler jag lite inombords.

Jag har börjat på en ny skola, istället för att pendla till Gävle går jag nu hemma i Söderhamn. Jag är mest bara trött hela tiden, mår inte speciellt bra och jag och kuratorn pratar om att bli vän med sig själv. HERREGUD vad svårt det är, men träning ger färdighet?

På tal om att vara trött så har jag varit otroligt trött på mina spotifylistor. TILLS jag ramlade över Säkert. Att man aldrig lyssnat på den kvinnan innan är för mig ett mysterium.

Fridens PIGGASTE liljor. 

Likes

Comments

HÄJ!

Det var ett tag sedan, kollade igenom de gamla inläggen och såg att jag hade skrivit att allt kändes motigt. Den känslan höll ju i sig, så nu sitter jag här, ännu en deprimerad sjukskruven tonårstjej. Reflekterar inte så mycket över det, känns mest bara JAHA och NUDÅ?! Jaja. Hittade en HIPP lista med frågor på min favoritmänniska i livets (typ) blogg, Hanapee!! Här kommer den, njut. Fridens allra bästa ljuvaste liljor.

HAR DU?
Folköl i kylen: Nej, men gömt under sängen pga fick av kompisar i 18årspresent, förlåt mamma
Något husdjur: Nej
Någon favoriträtt: Pappas lasange eller fisk björkeby i skolan, tack sodexo<3
Puder på dig: Nej för har TRÄNAT och duschat
Några framtidsplaner: Vet inte ens vad jag ska göra imorgon, men i maj åker jag till Frankrike!!!!!!!
Någon sjukdom: Lite deprimerad, lite magkatarr, lite krångel med sköldkörteln, men AJA
Gymkort: Familjekort på den lokala skolådan;)
Några MVG:n: nej
Något beroende: sömn? och min snoop doggtröja
Fikat idag: räknas fil
Nagellack: nej
Någon vän som bor i ett annat land: nej

VEM?
Avskyr du: Joakim Lamotte och herr Åkesson kanske?
Delar du mest minnen med: Storebror och ev. grannen kimsipimsi
Längtar du mest efter: oj... min gamla lärare Ulrika, fantastisk person
Stör du dig på: människor som gillar majonäs? eller rasister (hej gymnasieintellektuell)
Gosar du med: Mikkan eller Lillebror
Lagar mat: Jag idag
Diskar: diskmaskin eller jag när jag får ryck

VILKEN?
Tidning läser du: Söderhamns kurriren :p eller RÖD PRESS wow radikalen
Buss åker du oftast: 64an
Årstid föredrar du: Sommaren eller våren
Stad är du uppväxt i: Söderhamn

VAD?
Gör du nu: lufttorkar lillkroppen
Gör dig till en bra människa: Att jag är snäll eller omtänksam tror jag
Gör dig till en dålig människa: mitt humör och min tendens till att kunna ställa in ALLT i sista sekund
Vill du arbeta med: Oj, integrationspedagog tror jag
Är roligast just nu: Run for the cube på youtube, skriker varje gång
Har du på dig nu: Handduk pga tvagade mig nyss
Äger du för skor: En del, älskar mina reeboks, vilket syns
Har du för storlek i skor: 39-40
Ska du göra nu: ÄTA och smörja mig med BUS och låtsas att jag h ar koll på livet

Likes

Comments

Hej fina, ni vet när det mesta känns jobbigt fast man inte vet varför? Eller det mesta är inte jobbigt, men det känns lite motigt och färglöst bara. Löven är fortfarande gröna men det regnar HELA tiden, skolan har börjat men vi har inget riktigt plugg och jag har typ flyttat men inte riktigt.

Jag och moderlivet var och lämnade grejer hos mina hyrisar i Gävle. Imorgon flyttar jag på riktigt och det ska bli så skönt. Längtar efter promenader till skolan med min favvisspotifylista i öronen och hårt knutna Dr. Martens på fötterna. 

Nu vill jag, hur konstigt det än låter, sitta med en halvlitersmugg kaffe och skriva inlämningsuppgifter. (Det där kommer jag ta tillbaka)

Fridens finaste liljor

Likes

Comments

Sommaren är slut och augustiregnet slår mot fönstret när jag kommer hem från andra skoldagen i årskurs två. 

Sommarlovet 2016 har alltså tagit slut och jag har börjat skolan igen. Det känns skönt att vara tillbaka men tråkigt att lämna badkullemys, pokémonjakt och kvällar på taket bakom mig. Allt det där är ju kvar, men just nu tar jag en tillfällig paus i sommarlovet, en tio månader lång paus. Det här sommarlovet har varit så fint fast jag inte gjort så mycket, det har liksom bara varit mysigt. Jag och Moa hade sleepover här kvällen innan skolan, vi satt och pratade, sjöng och åt pasta. 

Det känns, som sagt skönt att vara tillbaka i skolan med kaffe i biblioteket, trapporna till våning fyra och inlämningsuppgifter på hög. 

Snart är det helg igen och jag ska hem och pussa på mina bröder och förhoppningsvis träffa squadet. 

Fridens allra underbaraste liljor.

Likes

Comments

Lite sommarbilder, iiiih mys <3

Likes

Comments

(Självklart så förlåter
jag dig
slå mig igen
jag behöver en vän
hur jävla trött är man
när man inte orkar gå hem)

Förra helgen kickade jag iväg till Falun för att spendera lite tid med Kim. När jag väl hade hittat från station in till stan gick jag in på Åhléns och tittade på bokrean. Hittade en bok som hette hemlös tror jag. Den var så fin!!!
Med 4% på telefonen och ett icke-existerande lokalsinne hittade jag Kim, vi satte oss på en uteservering, drack öl och pratade.

Nu ligger jag i min säng med en monsterförkylning efter två jobbdagar. Haft en fint sommarlov hittills, hoppas det fortsätter så. Fridens liljor.

Likes

Comments

​Klockan är sommarlovsnatt och jag onlinefönstershoppar. 

Likes

Comments

Under mina sjutton år i Söderhamn har jag alltid haft en känsla att jag måste bort från den lilla by jag bor i. Jag älskar Söderhamn, älskar att sitta på badkullen med mitt topsquad, älskar promenader i skogen med Lisa. Älskar att gå på öster när jag väntar på bussar, älskar att sitta på amore och äta hawaii utan skinka.

Jag och pappa brukade sitta på den ljusblå kyrkbänken vi har vid köksbordet och titta på stora villor. Jag ville alltid titta på små, gärna lite sunkiga lägenheter. Det är så jag vill bo, i en liten lägenhet med kokvrå. Jag älskar att jag får bo hos mina hyresvärdar och att jag kan komma och gå hemma hos mamma och pappa. Men drömmen om en liten lägenhet fylld med koppar från indiska och en soffa med massa kuddar lever kvar. 


Likes

Comments