Veckans bokbloggsfråga vecka 26

Hur påverkar sommaren ditt bokbloggande? Lägger du ner mindre tid på bloggandet under sommaren eller lägger du tvärtom ner mer tid nu när du förhoppningsvis är ledig? Kommer du att köra några speciella teman, utmaningar eller tävlingar på din blogg nu under sommaren eller kommer du kanske att ha ett semesteruppehåll från bloggen istället?

oj jag vet inte faktiskt... Detta blir första sommaren som jag har min bokblogg. Men tror inte det skulle påverka fast jag har semester! Vi har 4 veckors semester snart och vi skall bara vara hemma å greja då vi köpte hus i Februari så vi har lite å greja med. Har även planerat å läsa en del. Så fort jag läst klart en bok blir det ju att man bloggar och skriver recention om den så jag kommer köra på som vanligt med bloggen under sommaren faktiskt.

Gillar

Kommentarer

Monika,
Det är glädjande att så många tänker köra på som vanligt i sommar 😊
bokslut.blogspot.com/
Evelina,
Jag försöker också blogga som vanligt under sommaren. Hoppas ni får en skön semester trots att ni säkert har en del saker att göra!
ewelinasbokblogg.blogspot.se
Hildesbokblogg
Hildesbokblogg,
Ååå tack så mycket! Vi skall bygga garage men sagt att vi skall att ta några dagar å bara njuta också! Hoppas ni också får en skön semester ☉
nouw.com/hildesbokblogg
Bokdamen,
Kul att det verkar vara ganska många som tänker köra på under sommaren. 😊
bokdamenblog.wordpress.com
Boklysten,
Jag ska också blogga precis som vanligt.
boklysten.blogspot.se/
A room of my own
,
det blir ju inte mindre roligt att läsa och blogga för att det är sommar. jag kommer inte att ha semesterstängt
A room of my own
,
mrscalloway.blogspot.se