Veckans bokbloggsfråga- Vecka 43

​Här kommer veckans bokblogssfråga:

​Vad har ditt bloggande gett dig? Kanske har du fått möjlighet att uppleva saker som du inte skulle fått göra utan bloggen, t ex detlta i tv-program, tidningsartiklar, mässor eller andra arrangemang. Eller kanske har du berikats  på andra sätt, blivit bättre på att uttrycka dig själv , stå upp för dig själv eller liknande. Berätta fritt om det som din blogg har medfört. 

​Mitt svar kommer här: 

Jag starta min blogg och mitt instagram konto med inspiration ifrån Oliviasdeckarhylla. Jag började följa henne med min private instagram och började även läsa hennes blogg. Jag blev verkligen inspirerad av henne. Jag började skriva med henne via private meddelande. Och var så avundsjuk på hennes fina blogg och även hennes konto på instagram. Jag bestämde mig efter ett tag och starta en egen bokblogg och instagram konto och det har gett mig så mycket. Jag får så mycket inspiration från alla jag följer på instagram och man får möjligheten till och läsa så många olika bokbloggar. Jag använder mest min blogg till och skriva recensioner på alla dem böcker som jag läser och jag är även med på lite olika saker som f.eks detta med veckans bokbloggsfråga. Min blogg har även gett mig möjligheten till å få massa fina och bra recensions exemplar något som jag är så glad och tacksam för. Jag tycker även det är otroligt intressant att få läsa andras recensioner av olika böcker som det skrivs om. 

Jag ångrar mig inte dag för att jag skaffade min blogg. Jag kommer försöka hålla den vill liv så länge jag tycker det är kul. Och böcker är mitt största intresse så det skall inte vara eller bli något problem. 

Kan ju även passa på tacka alla mina följare på instagram ( Hildesbokblogg) och alla som är inne och läser min blogg. Ni ger mig massa inspiration som gör att jag tycker detta blir ännu roligare :) 

Hoppas ni får en trevlig vecka allihop :) 

Gillar

Kommentarer

Lion´s Library
Lion´s Library,
Känner verkligen igen mig, ångrar inte en sekund att jag började bokblogga, så roligt 😊lionslibrary.blogspot.com
Boklysten
Boklysten,
Jag tycker också att det är jättekul att bloggaboklysten.blogspot.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229