Vår egen lilla hemlighet av Ninni Schulman

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta. Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?

Recension:

Vår egen lilla hemlighet är den 4:e boken av Ninni Schulmans serie om Hagfors. Jag är åter igen helt mållös. Ninni skriver så skickligt och på ett så bra sätt. Boken är så spännande och så fruktansvärt bra. Handlingen i denna boken är så bra och trovärdig. Det är en handling som absolut kan hända i det verkliga livet. Ninni har verkligen lyckas göra verkligheten precis så skrämmande som den kan vara. Ninni förtjänar verkligen alla sina läsare på alla sätt. Hon gör oss aldrig besviken med sina böcker.

Det som också är extra kul är att Hagfors är inte sååå super långt härifrån som jag bor. Nu skall jag börja på den 5:e delen om Hagfors, Magdalena, och Petra och Christer. Det kommer kännas tomt och konstigt när även den är klar. Man blir som lite fast i deras private liv också.

Jag ger denna boken 4 av 65 stjärnor :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229