Det är tidig oktobermorgon och utanför slaktboden i Uvanå samlas byns jaktlag för ännu en dag bland björn och varg i Tiomilaskogen. Några timmar senare hittas en av älgjägarna, Pär Sanner, död på sitt pass medan hans fjortonåriga dotter som varit i sällskap med honom är försvunnen.

Vem av jaktkamraterna har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen som hittades några veckor tidigare? Eller har hans tvivelaktiga affärer blivit hans död? Att Hagforspolisens nya krimchef, Petra Wilander, är lika misstänkt som alla andra i jaktlaget gör mordutredningen än mer komplicerad. Livet i den lilla byn blir en mardröm för Pärs änka när deras hemligheter grävs fram en efter en. Och vem är egentligen vän och vem är fiende när det knackar på dörren?

Journalisten Magdalena Hansson är föräldraledig när Värmlandsbladet kommer med sitt stora sparpaket. För att försöka rädda sitt arbete och sin lokalredaktion undersöker hon fallet och tar risker som sätter hela familjen på spel.

Recension:
Svara om du hör mig är den tredje delen i serien om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund. Detta va en bok jag inte klarade å lägga ifrån mig.
Den var spännande från start till slut. Det började redan i början boken och höll i sig tills boken slut.
Ninni skriver ett så otroligt bra sätt och man blir verkligen involverad i alla karaktärernas private liv också. Man får följa alla genom boken. Det är inte bara själva fallet i boken man blir nyfiken utan även Magdalenas, Petra och Christers privata liv också.
Innan jag åkte till natt jobb i dag var jag tvungen och fixa del 4 också då jag inte hade mycket kvar av del 3. Det är ett gott tecken att Hagfors serien är helt suverän.

Ninni Schulman är helt klart en av mina favoriter 💪

Ger denna boken 4 av 5 stjärnor 🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments