Sommar på strandpromenaden av Jenny Colgan

Sommaren har anlänt till det lilla fiskeläget i Cornwall och Polly Waterford kunde inte vara lyckligare. Men brisen som sveper genom staden verkar bära något olycksaligt med sig. Hennes vän Selina har precis blivit änka, och Polly vet något som helt kan ödelägga vännens steg mot återhämtning. Samtidigt får pojkvännen Huckle brottas med plikter han trodde att han hade lämnat bakom sig, och han är borta allt längre perioder. Polly siktar mjöl, knådar deg och bakar bröd. Men ingenting verkar hindra den storm som kommer. Är hon på väg att förlora allt det hon kommit att älska?

Min recension:
Jag har haft min största lässvacka någonsin. Jag har nästan haft panik, jag har haft lust och läsa men har liksom inte kommit in i något alls. Jag har nog påbörjat minst tre böcker utan att komma någon vart helt tills jag började på denna. Då äntligen släppte det känns det som. Detta är del 2 om det lilla bageriet. Det är verkligen så himla mysiga böcker. Riktigt feelgood böcker. Jenny skriver på ett så mysigt och enkelt sätt. Man lever sig verkligen in i boken. Jag kan verkligen se det lilla bageriet framför mig och hur Polly verkligen strålar. Alla karaktärer är så bra och man vill bara läsa mer och mer. Dessutom blir man väldigt inspirerad till å baka, det är nästan så man kan känna lukten av all nybakat bröd :) Har ni inte läst dessa böcker så kan jag absolut rekommendera Jenny Colgans böcker om det Lilla Bageriet!

Jag har även den nyaste delen laddad på plattan också nämligen 'Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden' men vill spara den till lite närmare jul om jag nu klarar! Även den verkar vara helmysig 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229