En smakebit på en söndag

Då får man vara med en smakebit en söndag igen som den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten har. Det var ett tag sen sist men en väldigt kul grej och man får måga bra tips😊

Just nu läser jag Paganinikontraktet av Lars Kepler. Jag skall försöka läsa ikapp alla då jag har Kaninjägaren som ett recensions exemplar. Sen är det väldigt bra böcker också. Min smakebit kommer från sidan 78 i boken :

Penelopes hjärta slår fruktansvärt fort, hon försöker andas tyst, men luften skälver genom strupen. Hon hasar nedför den skrovliga klippan, river med sig fuktig mossa, kommer ner innanför den täta granens ruskor. Hon är så rädd att hon skakar. Hon kryper längre in mot stammen där natt mörkret hopar sig. Hon hör sig själv kvider när hon tänker Viola. Björn sitter stilla i mörkret under grenarna med armarna om sig själv, han mumlar något gång på gång. De har sprungit i panik, inte sett sig om, de har snubblat, fallit, kommit upp, de har klättrat över liggande träd, de har slagit upp sår på ben, knän och händer, men ändå rusat vidare .

Det var min smakebit på en söndag. Jag skall fortsätta att läsa lite så jag kommer vidare i boken nu när jag äntligen har kommit in i den. Då är den svår att lägga ifrån sig. Solen skiner ute så det är en väldigt fin söndag.

Hoppas alla haft en trevlig helg :)


Gillar

Kommentarer

Åsa
Åsa,
Tack för smakbiten. Har läst den, inte så värst förtjust dock.ibokhyllan.blogspot.se/
Sara Pepparkaka
Sara Pepparkaka,
Min man är förtjust i Keplers böcker. Han har väntat på Kaninjägaren. pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229