Calendar Girl Mars av Audrey Carlan

Det är väldigt enkelt. Jag behövde pengar. Mycket pengar. En miljon dollar för att vara exakt.
Tidsfristen var ett år. Jag hade tolv månader på mig att betala, annars skulle min pappa bli dödad.
När man ställs inför ett ultimatum som det här, gör man vad man måste göra. Och det är precis vad jag gjorde.
Mia Saunders har knappt hunnit flytta till Los Angeles innan hon får beskedet att hennes pappa har blivit grovt misshandlad för att han inte betalat en enorm spelskuld. Och inte nog med det, det är hennes ex-pojkvän Blaine som står bakom misshandeln och utpressningen. Mia ser en enda lösning, och det är att börja jobba på hennes mosters företag Exquisite Escorts. Uppdraget: att tillbringa en månad åt gången tillsammans med rik man och vara hans dejt i alla sorters sammanhang. En rik man som hon dessutom inte behöver ligga med om hon inte själv skulle vilja. Det skadar förstås inte att den första killen är en het Hollywood-regissör.

Recension:

Calendar Girl Mars är den tredje delen om Mia Saunders. Jag kan nog tycka att det blir lite samma i varje bok. Mia träffar nya klienter varje månad och den största handlingen är sex. Men ändå blir man lite fast för man vill veta hur det kommer gå med henne och Wes. Man vill också veta om hur det kommer gå med hennes pappa som ligger i koma efter att han har blivit misshandlat av Mias ex pågrund av skulder. Calendar Girl är en bok som man kan läsa emellan för att variera lite tycker jag. Dem är ganska korta varje bok så det är ganska bra om man inte riktigt vet vad man är sugen på att läsa, kan man läsa en sån emellan. Det är ingen favorit men en helt läsvärd :)

Jag tyckte det väldigt bra i början men kan nog bli lite samma i varje bok, men jag skall absolut läsa dem alla för att få reda på hur det kommer gå :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229