Calendar Girl Januari av Audrey Carlan

Det är väldigt enkelt. Jag behövde pengar. Mycket pengar. En miljon dollar för att vara exakt.

Tidsfristen var ett år. Jag hade tolv månader på mig att betala, annars skulle min pappa bli dödad.

När man ställs inför ett ultimatum som det här, gör man vad man måste göra. Och det är precis vad jag gjorde.

Mia Saunders har knappt hunnit flytta till Los Angeles innan hon får beskedet att hennes pappa har blivit grovt misshandlad för att han inte betalat en enorm spelskuld. Och inte nog med det, det är hennes ex-pojkvän Blaine som står bakom misshandeln och utpressningen. Mia ser en enda lösning, och det är att börja jobba på hennes mosters företag Exquisite Escorts. Uppdraget: att tillbringa en månad åt gången tillsammans med rik man och vara hans dejt i alla sorters sammanhang. En rik man som hon dessutom inte behöver ligga med om hon inte själv skulle vilja. Det skadar förstås inte att den första killen är en het Hollywood-regissör.

Recension:
Jag har länge vore sugen på å läsa dessa böckerna men det har aldrig bleve av. Men nu köpte jag första boken för och se om det var något för mig. Jag hade tänkt läsa ut Björnstad innan men tänkte nej men jag provar några sidor bara då! Nyfikenheten tog överhand 😂
oj oj vad fast jag blev! Det blev att jag läste ut hela boken! Fick inget gjortDock va boken bara på 91 sidor. Men jag blev ju självklart tvungen och köpa del 2 direkt.

Denna boken innehåller vänskap,romantik, sex, intriger. Boken är väldigt erotisk. Man blir verkligen kär i kärleken när man läser. Man vill verkligen veta hur det blir i slutändan, men det får man nog inte veta förrens sista bok om det blir som man önskar efter den första! och det kan ändra sig också?? Man vet ju inte hur många killar Mia kommer möta i sitt jobb? Den är otroligt lättläst och skrivet på ett väldigt lättsamt men bra sätt. Det är en serie som kommer ut med en bok varje månad om jag fattat rätt.
Har man läst del 1 så är man ju bara tvungen att läsa vidare!
Så nu har jag läst ut Björnstad och kan läsa del 2 med gott samvete!

Tyckte man om Fifty Shades of Grey så tycker man garanterat om dessa böckerna också.

perfekta att varva med då varje bok inte är på många sidor! Del 2 var det bara 86 sidor i! då har jag dem som ebok :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229