Bambi av Mons Kallentoft

Synen som möter poliserna på ön är surrealistisk: överklassungdomar tycks ha utfört hedonistiska riter som slutat i blodbad. När ytterligare ett kollektivt självmord inträffar står polisen fortfarande utan ett spår.

För första gången på länge verkar kriminalinspektör Zack Herrys liv vara på rätt köl. Men en mardrömslik personlig tragedi drabbar honom och allt ställs på ända.

Samtidigt tror han sig kunna lösa självmordsfallen - om han bara lyckas följa de små rosa pillren med Bambi på.


Helt klart en ny favorit serie! Åter igen en helt suverän bok av Kallentoft. Bambi är den tredje delen i Herkulesserien.
Boken är så intensiv,rapp och med ett otroligt spännande och intressant fall. Jag hade otroligt höga förväntningar på denna boken då dem två andra böckerna har vore 5 av 5. Men Kallentoft levererar åter igen.
Boken tar en vändning som jag inte hade förväntat mig alls. Man vill bara ha mera mera och mera. Jag har sträcktläst alla 3 böckerna i denna serien. Man klarar inte lägga ifrån sig boken när man först har börjat och det gäller alla tre delarna. Nu väntar jag med spänning och hoppas verkligen att det kommer ut flera böcker i denna serien.

Zack och hans team är en perfekt Duo. Sen att man även får följa dem lite privat är också väldigt spännande och ett pluss i boken tycker jag.

Har ni inte läst så LÄS dem.

Ger även denna 5 av 5 :)

Gillar

Kommentarer