Nå er jeg egentlig på vei ut døren, vi skal på butikken en tur også tenkte vi å stoppe innom tante entur før vi drar videre hjemmover.. Nå tenkte jeg å spørre dere om noen tips ang hår. Jeg selv har alltid hatt veldig langt hår, men etter julen, hvor jeg egentig frem til nå har hatt en litt dårlig periode, slitt mye med depresjon osv etter bruddet jeg hadde med pappaen til Lucas. Jeg har tenkt og sette meg ned å skrive litt om min histore om depresjon og angst om dette kanskje kan hjelpe andre i samme situasjon, kanskje skrive litt om ting jeg har jobbet med, både med meg selv og med psyken, og evt tips til ting jeg syns selv har hjulpet meg gjennom disse tunge tider.

Men som jeg tenkte å spørre dere om, som dere kanskje vet så sliter dårlig psykisk helse veldig på håret, jeg selv hadde kjempelagt og sunt hår i perioden jeg var frisk psykisk, men etter julen har jeg mistet masse hår, og dette med psyken min gikk ganske hardt utover håret, dette endte med att håret mitt ble veldig tynt og stygt i mine øyne, tenkte og slenge med noe før og etter bilder. Men er det noen som har noen tips til noen bra hårkurer?


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå sitter jeg å blar igjennom bilder fra graviditeten med Lucas. Og sitter med en tåre i øyekroken, savner tiden som gravid, alle tankene rundt fødsel, og alle forberedelsene vi gjorde, alt som innebærer graviditeten er selvfølgelig ikke likt for alle, det er selvfølgelig individuelt hvordan man opplever graviditeten og fødselen,men for oss og spesielt meg,så opplevde jeg både svangerskapet og fødsel veldig bra.. Jeg var endel plaget meg halsbrann, å litt oppkast i ny å ned,men sånt må man bare regne med..hehe!
Jeg tenke å sette meg ned og skrive min fødselshistorie til dere,tenkte det kunne være interresant å lese og ikke minst gøy for meg å dele💕
Så tenkte jeg å slenge med noen bilder fra graviditeten til dere,har også nettopp postet et bilde på min Instagram : Hilde_saettem!!
Go check it out ->

Likes

Comments

Heihei igjen alle sammen. Etter jeg skrev første innlegg på bloggen, fikk jeg en skikkelig rar følelse, men det er vell sånn første gangen et innlegg legges ut. Nå har jeg akuratt tatt sovetabletten jeg tar hver kveld, har slitt endel med søvn, så jeg fikk respekt på sovemedisin med fastlegen, typen jeg bruker nå heter Circadin, bilder under er lånt av google.
Så nå tenkte jeg bare å dusje å hoppe til køys. Etter jeg og mamma å minstemann spiste pannekaker til kvelds, er veldig dårlig på å spise for tiden, da er det godt med en mamma som passer på meg litt så jeg får i meg det jeg trenger❤️
I morgen skal jeg inn til Surnadal, der barnefar og Lucas er for øyeblikket, skal være sammen med Lucas imorgen! Og gleder meg utrolig til å se han igjen.
Dere må gjerne komme med tips hva dere evt vil jeg skal skrive om, for som nybegynner, blir det lettvint med bare innlegg om hva jeg gjør på om dagen, så håper dere kan komme med litt tips om hva dere syns det er gøy å lese!!
Håper dere alle får en kjempe fin kveld og natt videre !!💕

Likes

Comments

Hei alle sammen. I dag fikk jeg plutselig en tanke og att jeg kunne tenkt meg å starte å blogge om livet mitt, har tenkt tanken en ganske god stund. Så i dag var bare dagen å starte. På denne bloggen har jeg tenkt å skrive om livet mitt som ung mamma, fordi jeg er mamma til verdens fineste sønn, Lucas, som den 15.mars fylte 1 år. Jeg bor for tiden på Møre og Romsdal, på en liten plass som heter Vågland. Jeg bor her sammen med mamma og min lillebror på 8 år. Vi lever en ganske hektisk hverdag med en del på timeplanen som regel, men samtidlig er vi veldig flinke til å tilbringe tiden så mye som mulig sammen.

Jeg tenkte att dere kunne stille meg noen spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe, siden dere ikke kjenner meg , tenkte jeg att jeg kunne svare på spørsmål om meg selv om dere lurer på noe! Så kjør på om dere har noen spørsmål !!! Jeg er også ganske aktiv på Instagram, så om dere vil følge meg der, heter jeg Hilde_saettem.

Så håper dere kommer til å like det jeg legger ut. Dere kan også kontakte - Hildezm@hotmail.com

Ha en fin dag alle sammen!!

Likes

Comments