En förvandling med Hairtalk

Jag har använt Hairtalk sedan maj och har hunnit flytta om ca 3 gånger. Jag är otroligt nöjd med hårets kvalité! Denna gång var det dax för lite mer än bara omsättning. Vi började med att ta ut allt hår, fästa upp det på docka för att veta exakt vart alla bitar ska sitta sen när man sätter tillbaka dem igen. Jag va sugen på att bli lite ljusare, men ändå så att jag kunde behålla mitt Hairtalk hår.
Det går nämligen att färga om Hairtalk håret med special textil färg.
Först har vi slingat igenom hela mitt hår med schwarzkopf fantastiska blekning med rosé additive, vilket är ett extra pigment som man blandar direkt ner i skålen för att få bort guldiga pigment, den är grym!
Sen har vi nyanserat in botten för att "masha" ihop allt och för aningens lite dämpad ton i botten.

På löshåret har vi först använt colour remover sen colour plus silver för att ljusa upp och nyansera in i en kallare ton.

Håret känns som nytt och helt fantastiskt hur det smälter samman med mitt egna!

Tusen tack Hilda, my partner in crime, känslan att få vara kund är fantastiskt när man hela dagarna jobbar med att göra alla snygga i håret. 💜

Följ oss på Instagram;

Salongnovo
Hildasarea
Stylebysaralinneasara
HildawistrandstylePuss & kramFöre/ med löshår

Före/utan löshår

Efter färgning / utan löshår

Efter färgning, isättning av Hairtalk

#hår #hairtalk #hairtalkextensions #frisörstockholm #frisöröstermalm #hildasarea #salongnovo #schwarzkopf #hairdresser #blond #frisör #frisörblogg #frisyrinspo

  • Nära Östermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Lenores
Lenores,
Åhh vad fint det blev!
nouw.com/lenores
HildaSarea
HildaSarea,