Ett av mina mål 2021

Hej fina du!

Jag brukar inte ha så jättemånga mål men några och ett av dem är att jag ska promenera varje dag, det spelar ingen roll hur långt jag ska bara promenera, det kan vara runt kvarteret eller 5km. Ja så länge jag bara kommer ut i den friska luften. För det kan jag säga att jag är så dålig på att komma ut i naturen, jag älskar verkligen naturen. Detta har varit första veckan och jag tänkte dela med mig av hur det har gått.

Måndag - 5km

- Jag var hundvakt åt min kompis hund så jag åkte ut till Lillsjön och gick en långpromenad med hunden och totalt blev det 5 km. Det tog lite mer än över 1 timme men det var så härligt och det hade kommit massor av snö. Så det var lite jobbigt att gå men härligt på samma gång.

Tisdag - 2km

- Efter skolan frågade jag om min kompis ville gå på en promenad och vi gick bara runt i området, det blev totalt 2 km vilket kändes lagom efter måndagens promenad.

Onsdag - 1,5km

- På lucnhen kände jag att kag var tvungen att komma ut så jag gick 20 min och det blev totalt 1,5 km vilket var lagom så där mitt på dagen. Kände verkligen att jag fick ny energi och kände mig pigg inför eftermiddags lektioenerna.

Torsdag - 5km

- På eftermiddag/kvällen gick jag, min pojkvän och hans mamma en lång promenad. Vi var ute i 1 timme och gick 5 km och de kändes så skönt då jag tisdagen och torsdagen gick två kortare promenader så kändes det skönt att få gå lite längre.

Fredag - 1 km

- Gick en snabb promenad på 10 min ute hos min pojkvän innan jag åkte hem och totalt 1 km. Det kändes bra och härligt att få lite luft innan jag satte mig i bilen och körde hem.

Lördag - 1,8 km

- Jag valde att gå till jobbet och det blev 1,8 km på 18 min.

Söndag - 3,9km

- Jag gick på till och hem från jobbet. Det blev totalt 3,9 km nästan 4 km.

Jag känner verkligen att detta ger så mycket att bara komma ut ovaset hur mycket det är. Jag tycker att jag denna vecka har haft en bra balans mellan promenaderna, varierat mellan lång och korta promenader. Det har verkligen känts bra

Gillar

Kommentarer