I mitt liv, Citat, Höst

Att blogga är mitt sätt att fina det positiva i mitt liv.

Nej men helt seriöst, jag är så himla glad över att jag började med det här igen häromdagen. Det fixade verkligen mitt mående på bara någon dag (skitskumt !!). Innan jag skrev mitt förra inlägg var hela mitt liv uppochner. Iallafall min egna hjärna. Jag kände mycket ångest över vissa saker och speciellt över att jag inte kunde få någon att känna det jag känner, men nu gör jag det. Jag kan dela med mig om mina tankar, även om det typ bara är jag som läser och hela mitt liv blev på något sätt mer strukturerat. Som jag snackat om lite tidigare behöver jag nog skriva ut vad jag känner, sätta ord på mina tankar. Då kan jag på något sätt acceptera det jag känner och samtidigt känna att jag inte är ensam. Det känns fruktansvärt skönt, för det kändes som om det aldrig skulle bli bra där ett tag, men sen hittade jag lösningen!
Ge inte upp!

Aja nu ska jag inte babbla. Men titta vad mysigt jag har det, läser för första gången Harry Potter (Omg ni förstår inte hur jag älskar Harry Potter) och så gillar jag min outfit. Mysigt! Gillar ärmen på tröjan.
Kramaaar<3

"When you try to control everything, you enjoy nothing. Sometimes you just need to relax, breathe, let go and live in the moment"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Citat, I mitt liv, Skolan, Pepp

Bloggen blev för mig, trots att jag inte ville, en börda och en slags prestationsångest mot mig själv.
Min blogg är ingen "blogg". Det är inget ställe jag berättar om mitt liv och vad jag gör, det är en plats jag vill ha för att skriva av mig. Jag har märkt att jag behöver det här, jag behöver liksom öppna upp mina tankar, inte som i att prata om dem för det hjälper verkligen inte, det bara krånglar till mina tanker ännu mer, utan sätta ord på det. Skriva. Framförallt märkte jag att det är riktigt kul att se tillbaka på vad jag skrivit och känna "wow vadd intog jag är!" Eller "wow jag älskar mig själv! Och så fin jag är." För på något sätt känns det som att jag när jag ser tillbaka verkligen ser vem jag är som person osv, vilket jag just nu inte kan, då jag är väldigt osäker på vem jag är.
Jag tänker därför inte ursäkta mig mer. För att jag skriver för min egen skull, och för alla som vill lyssna, ta del av och relatera.
Tacktack<3

Mitt liv känns faktiskt svårt just nu. Jag har bytt skola, och tanken om jag gjorde rätt beslut i det hemsöker mig nästan varje dag. Visst trivs jag i skolan, men visst trivdes jag i min förra skola också, riktigt mycket när jag tänker efter. Och visst saknar jag mina vänner, oja. Och sedan är det massa annat skit som hemsöker min hjärna varje dag. Saker som livet, relationer, vad är ett liv? Vad är tankar? Tankar över tiden? Och varför finns allt? Och så vidare, och det äter upp mig!! Men det är så svårt att sluta! Och jag tror inte det kommer försvinna heller, det ger mig sjuk ångest över att inte tänka i dem banorna.
Sedan tänker jag mycket på vem jag är, hur jag är som person osv osv. Och jag vill bara hoppas på att det är någon pubertetsgrej och att jag finner mig själv snart och kan leva fullt ut!
Shiiit vad depp det vart nu men så kan det va! :) :(
Men jag vill ha en sak säker för alla. Vi vet aldrig vart livet tar oss! Därför måste vi ta risker och våga chansa, för att jag lovar (iaf jag) kommer ångra att jag inte vågade senare i livet. För om du inte vågar kommer du i hela ditt liv gå och undra vad som hade hänt om du faktiskt gjort det, eller hur? :)
Så eftersom jag vågat berätta för mitt livs Crush att jag gillade honom (han gillade nt mig tillbaka:( ) och vågat byta skola så måste väl just du våga vad som helst nu!

Här kommer några av mina (livs)citat(!!) passande till inlägget! Bara att vänja sig, jag lever efter citat.

Likes

Comments

I mitt liv, Foton & collages, Sommar

Hej alla.
Eftersom jag av anledningar inte varit så aktiv som jag hade önskat här på bloggen så vill jag nu dela med mig av lite bilder från min start på sommarlovet.
Såååå vi kör väl? Och ja, inlägget är inspirerat av Linns inlägg från Rhodos.

Här är bilder från midsommar. Det enda jag vill visa upp egentligen är kransen som jag var typ förälskad i, så ni kan ju skita i mig på bilderna, hehe..

En bild från igår när jag kollade på min lillasyster som hade cup, och en bild på klöver från förra året. Tycker bara den är så himla fin! Jag borde ut och fota honom lite snart igen !!

Vi hade en superrolig överraskningsfest för min Bästavän Emma! Bilden kan i te förklara hur lyckat och roligt vi hade det!!

Min kompis som tog bilder på mig i hennes trädgård. :)

Jepp, det var allt. Nu ska jag börja blogga regelbundet igen! Hoppas jag.. Varför måste inspiration och motivation komma och gå som den vill?
Aja, puss och kramis så hörs vi snart! <3

Likes

Comments

I mitt liv, Skolan

Hej alla underbara!
Hoppas ni har en bra start på sommarlovet. Har ni läst mitt senaste inlägg? Om inte? Gör det. Annars kan jag berätta att min skolavslutning var den bästa någonsin. Allt var perfekt. Jag sjöng för hela mellanstadiet, vi sjöng med klassen och alla lärare gjorde ett roligt framträdande. Gick ut med toppbetyg och efteråt blev allt väldigt känslosamt. Förutom att man slutar skolan så gillar jag i stort sätt skolavslutningar. Alla är så fina och glada, det är somrigt och allt bara skriker sommar och kärlek. Gud vad jag och mina vänner bölade. Jag hatar att lämna saker men nu är denna tid i livet slut och i höst väntar nya äventyr!
Hoppas ni har det bra, om inte? Jag lovar, det blir bättre soon. Stay Strong.
Puss och kram

Likes

Comments


Döm av min förvåning då vi alla, en junidag, står på skolgården och sjunger "Sommartider" tillsammans. Solen står högt upp på himlen och får oss alla att kisa för att kunna se våran rektor som står redo vid micken. Med blommor i håret och lyckliga leenden är ungdomarna spända på att få sommarlov. Omgivningen fylls ut av hektiska skratt och överlyckliga tjoanden. Det är nästan så att man kan ta på glädjen, som om den hänger i luften. Och jag vågar knappt blunda i rädsla för att stunden ska vara över.

Vi sjunger en sång, två sånger, tre sånger, lyssnar på rektorns eviga tal, Ja, vi låter till och med lärarna sjunga en sång innan ceremonin är över.
Och det sista vi gör är att ställa upp oss med klassen för att få ta en avskedsbild.

Klassen som jag hatat i så många år. Dem som bara varit jobbiga och taskiga. Tanken har slagit mig att om vi någonsin kommer prata med varandra igen, på det sättet man gör när man går i samma klass. Men den har bara susat förbi, blivit bortrensad i rädslan för tiden.
Ingenting kommer någonsin bli som förut. Och det är inte ett vackert avslut, nej det är som att avsluta ett kapitel i förtid.

Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig i skolbiblioteket, gråtit inne på toan, bråkat så jag skrikit över hela skolgården och fått springa för att hinna med lektioner.
Men skolan är stället där allt går på repeat, mer eller mindre. Där hundratals olika barn, alla med olika personligheter, livserfarenheter och känslor, knölas ihop i en och samma byggnad. Växer upp, slutar skolan efter 9 år av antingen hårt arbete eller slöande. En viktig tid i mitt liv, men en plats där jag bara är en i mängden. För att när vi slutar kommer det nya elever, och om 10 år håller det fortfarande på. Skolan är platsen där människor lever året runt och där ett helt år känns som en enda sekund.
Och det är som om allt runt omkring mig rullar på utan mig, för jag har fastnat i tiden. Jag kan bara se hur alla runt om mig lever, medan jag står still.
Det är sjukt svårt att lämna det som varit. Var det rätt beslut att lämna denna skola bakom mig? Jo jag vet att jag måste våga testa, till och med offra det jag redan har, för att i slutet kommer jag bara ångra dem chanser jag inte tog.

Likes

Comments

Tips, Veckans Cred

Skrivit en fet krönika i dag och igår som blir asgrym!! Den kommer dock ut den 16de juni, så ni får vänta ett litet tag till, men den är såå nice. Är taggad på att få publicera den iallafall.

Såg filmen "Bitchkram" igår och den var jättebra tyckte jag! Den var i vilket fall väldigt inspirerande! Tog mycket lärdom av den. (Huvudrollen i filmen skrev krönikor)

Har två låtar som gått på repeat hela dagen. Åhh vad man får gåshud och lyckorus när man sätter på en bra låt! Har ni hört Moldaviens bidrag i Eurovision? Den är också såå bra! Verkligen en sommardänga.
Iallafall så har jag en spellista vid namn "Summer 17th" på Spotify där jag samlat dem största låtarna och sommarhits 2017 så om någon vill får den gärna kika in listan!

My addition - Joakim Lundell
Love like this - FO&O
Hey mamma - Sunstroke Project
Är mina favvisar nu i värmen :)

Likes

Comments

Sommar, Outfit

Alltså ahhhhhhh!! Dessa solglasögon är ju typ det finaste jag sett! Snacka om att jag är nöjd med dem. Kostade 9kr styck ifrån wish och med tanke på kvallen så skulle dem lätt kunna kosta 1000+. Nu tänker jag studsa omkring av glädje, hejdå

Likes

Comments