Header

Jag är ledsen för dålig uppdatering under veckan.. Har haft mycket i skolan, börjat kolla en nya serie och varit seg. Skjutit upp saker och fått lite gjort. Är så trött varje dag när jag kommer hem från Malmö att jag kollapsar i soffan. Skolan tar mycket energi och det är i sig inget problem. Någonstans har jag ju förstått det och kommit i ro med att bloggisen får uppdateras när jag är sugen på det.

Ville bara ge er en quick update, puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Zara Larsson och Ed Sheeren dominerar min spellista just nu. Ovan är mina favoritlåtar ifrån deras respektive album.

Jag är alldeles för trött för att skriva ett ordentligt inlägg, därför gjorde jag det enkelt med en lista på saker som ska hända imorgon.

Träna

Till läkaren

Skolan

Plugga svenska

Låna nya böcker

Likes

Comments

Jag, mina solglasögon och klarblå himmel / Tyra och hennes nya fishnet tights

Gissa vem som fått tillbaka sin telefon????? Moi. Fick egentligen tillbaka den igår men kom då hem så sent att jag inte orkade blogga något, idag har jag haft annat för mig och därför har helt enkelt inte blivit av.

Jag nämnde i början av veckan att jag skulle ha mycket för mig i skolan och var därför beredd på att jag inte skulle ha ork till att blogga. Jag vill bara blogga så länge det är kul och inte känns som något måste. Därför brukar det bli så attjag hoppar över det när jag känner mig stressad. Förhoppningsvis har jag lite mer ork nästa vecka, inte minst ska jag försöka få ihop det någorlunda i helgen. Pussar.

Likes

Comments

Bästa jag har lyckats ta i sönder min telefon så den är på lagning. Något som försvårar bloggandet, inte för att jag brukar blogga från telefonen men att ta bilder blir svårt. Då även min kamera gått sönder. Förhoppningsvis får jag telefonenen tillbaka till på fredag.

Annars har jag haft en bra helg, den har gått fruktansvärt snabbt men varit bra. Jag har två tunga veckor framför mig i skolan nu men det ska nog gå bra. puss.

Likes

Comments

Idag när jag var och simmade / På språng i mina nya vårskor / Malmö C / Tröja från Justin Biers kollektion / Glass ikväll / Tyra i Malmö.

Hej bloggisen!!! Här flyter allt på, sakta men säkert mot sommaren. Ovanför i collaget kan ni se vad jag haft för mig de senaste två dagarna. Mest nöjd är jag över vårskorna jag köpte i torsdags. Köpte de i hopp om att ifall jag tillräckligt länge låtsas att det är vår, blir det så. Puss.

Likes

Comments

We teach girls to shrink themselves. To make themselves smaller. We say to girls "You can have ambition But not too much. You should aim to be successful But not too successful Otherwise you will threaten the man." Because I am female I am expected to aspire to marriage. I am expected to make my life choices Always keeping in mind that Marriage is the most important. Now marriage can be a source of Joy and love and mutual support. But why do we teach girls to aspire to marriage And we don't teach boys the same? We raise girls to each other as competitors. Not for jobs or for accomplishments Which I think can be a good thing. But for the attention of men. We teach girls that they cannot be sexual beings In the way that boys are. Feminist: the person who believes in the social Political, and economic equality of the sexes. 

Ur Flawless by Beyonce.

Likes

Comments

Hej bloggisen. Hoppas ni haft en fin dag!! I Malmö sken solen och jag ville inget annat än att shoppa vårkläder. Var i skolan ganska länge idag, pluggade massor av matte och kom hem vid sex. Sjönk då ner i soffan tillsammans med ett avsnitt från Prision break. Somnade en sväng, drömde något sött och nu sitter jag här. Imorgon har jag tre lektioner tidigt på dagen och sen ska jag vidare till Emporia. Sagt och gjort, värkläder it is. Puss.

Likes

Comments

Hej bloggisen!! Jag är fruktansvärt trött idag, låg uppe länge igår och läste, Egalias döttrar. På ett märkligt sätt är den så otroligt fascinerande samtidigt som den är dålig. Den bygger i grund och botten på att könsrollerna i vårt samhälle är helt ombyta. MÄNniskor heter KVINNIskor, Gud påstås vara en kvinna och pojkarna bär Pehå för att snoppen inte ska hänga. Istället för att skriva man (tex. då ska MAN shoppa idag.) skriver man DAM. (tex. då ska DAM shoppa idag) allt allt allt är utbytt och världen domineras av kvinnor. Ni fattar konceptet.. KVINNODOMINANS rent igenom. Skulle påstå att själva storyn än så länge är ganska tråkigt, men som nämnt: är den så fascinerande att jag inte kan slita mig. Skulle kunna beskriva den med en kalsup eller ett slag i magen eller möjligtvis med Hitlers bok. Läs den och välj själv.

Jag är just nu påväg till skolan men har en hyfsat kort dag idag. Ska hem så fort jag är klar i skolan, dricka blåbärssoppa och fortsätta drömma om en hudvalp.

Likes

Comments