Har precis lagt mig i sängen och ska försöka sova.. Har mediterat en timme ikväll och yogat en halvtimme och innan hade jag ansiktsmask och hårinpackning.. Så nu känner jag mig fräsch och skönt trött.. Det är så himla viktigt, iaf för mig som ofta är väldigt stressad inombords att ta hand om mig själv.. Ta hand om min kropp och mitt sinne. Om jag ägnar en timme åt mig själv varje kväll när Maxi somnat, även om jag är trött så känns det så skönt efteråt. I mitt liv har jag gjort mycket fel. O tidigare tog jag inte alls hand om mig själv, jag klankade ner på mig själv väldigt ofta o tog mycket som hände runtomkring mig väldigt personligt. Vilket resulterade i depressioner och panikångest. Men nu! När jag kommit till insikt att min lycka o min framgång ligger i mina egna händer o inte i någon annans. Så gör jag annorlunda! Jag försöker varje dag att bekräfta mig själv o det jag gör o står för.. Gör jag rätt så får jag rätt.. O det hjälper. För mig är mitt och min sons välmående allt.. Därför är jag beredd att göra precis vad som helst för att vårda det..
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!
Puss o kram o massa kärlek❤️

Likes

Comments

Ligger i soffan bredvid en sjuk och sovande Maxi! Han ropade på mig när jag stog och diskade så jag sa att jag snart kommer men när jag kom in till vardagsrummet så hade han redan somnat.. Lilla hjärtat!
Det är så det får va när han är sjuk. Han håller igång så mycket även när han är sjuk på dagarna så när han väl är trött så får vi ta varje chans att vila kropp och sinne.
Men jag måste säga att det är en ansträngning från min sida som är en rutin människa. Så fort rutinerna rubbas så blir jag stressad. Men det är något jag verkligen jobbar på. Så jag får se det som övning.

Jag hade lite saker jag var tvungen att göra i förmiddags så jag fick hjälp med Maxi i några timmar o då passade jag även på att powerwalka milen.. Så himla välbehövligt. Både för mig, hunden och Maxi tyckte nog också att det var rätt skönt att slippa sin mamma i en liten stund..
Resten av dagen hittills har varit lugn, mycket mys i soffan och lite målning med Liten!
Hoppas ni mår guld!
Puss o kram❤️

Likes

Comments

Bloggandet börjar med att jag ligger hemma med en genom förkyld son i mitt knä.. Dom senaste dagarna har bestått av akutbesök och ambulansåkande.. Men nu ÄNTLIGEN så börjar det vända..
Det jag tänkt skriva i den här bloggen är saker som berör mig, som ligger mig varmt om hjärtat och min vardag! Jag är ensamstående med min son som är tre år gammal.. Jag lever med diagnosen ADHD och får ofta tampas med det.. Vilket ibland kan vara väldigt tufft. Men också ganska underbart. Jag är väldigt ärlig och står för mina åsikter.. Jag älskar allt som har med skönhet att göra så jag ägnar mycket tid till det på min fritid när jag inte är i någon park och leker så det kommer ni få läsa en hel del om :)
Jaa det var vän mitt första inlägg då!!
Nu kör vi!
Puss o kram❤️

Likes

Comments