Hey! Kolla in Badoo! Registrera dig här http://badoo.com/s/6qfc90

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade runt tolv, åt lite frukost och snacka med folk. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir att va med Soilii och sova där, men det visar sig! Försökte starta datorn, men det gick inte, så satt och tryckte på startknappen minst 20 gånger och tillslut starta skiten, undra vad felet är? Datorn är inte ens 3 år gammal.. Men vi ska inte prata om hur jag behandlar den, haha.

Likes

Comments

Instagraaaaam: hildahhed heter jag där, follow me babezzzz

Likes

Comments

Fuck u era jävla retardz! Nu vet fan ingenting så ni kan ta era jävla guzzar och tagga långt, pallar er aso.


Men iallafall, ska grilla ikvääääll! Va med Soilii igår och sov över, vi hade jätteroligt. Ska va med henne mer den här veckan, hon ska nog sova hos mig, plus att det är musik&motor festivalen nu, och nästa vecka kommer Alex hem, så jag ska vara med henne. Sen KANSKE jag drar till Gävle! ;) finns en del personer som läser min blogg så ska inte skriva en grej jag tänkte. Men ni andra får ha de övermegabra! Pussar!!
Likes

Comments

Nu går lilla jag och lägger mig. Mer detaljer om idag kommer imorgon. Puss!

Likes

Comments

inatt ska jag va hos mamma , vi ska hyra film och sådär. Har ingen att va med heller, de enda som jag kan va med dissade mej totalt, men nu vet jag iallafall vilka som är mina riktiga vänner och inte, och det är bra! Saknar min bästavän Alex som har varit i Polen nu i över en månad, och kommer hem v 33 , och då jag ska åka ner till Gävle. Saknar dig gumman, den här sommaren har varit skit utan dig!! Så stolt över henne, min fina och bästaste vän!!!!Likes

Comments

Bloggar inte så mycket, så följ mig på instagram istället!

Likes

Comments