Längesedan jag skrev något här men mitt liv är inte så intressant just nu.
Nu är det bara en vecka kvar sen börjat helvetet igen.
I går firade jag min kompis Kevins 20 årsdag och det var riktigt roligt.
Här har ni lite bilder från de jag gjort det senaste

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft en underbar dag på skara sommarland med massa bad och åk, dock var det väldigt mycket folk. Jag var där med Emma Amanda amanda och Linnea riktigt roligt var det faktiskt. Stackars Emma Amanda o Linnea, dom åkte kobran (en vatten bana) och så åker man på en kudde typ alla tre så deras sån välte så de åkte resten av banan utan den och dom fick väldigt ont i kroppen men det kan man förstå. Sedan när vi åkte hem så stannade vi i Alingsås och pratade norska med McDonalds personalen och så satt vi på en ute serviser och drack lite cider/öl. Och sedan så åkte vi till Kinna och jagade Pokémon!! Så nu ligger jag äntligen hemma i sängen igen efter en vänligt lång dag.

Likes

Comments

Det var längesedan jag skrev något men jag har börjat jobba och idag var sista dagen. Mer saker jag gjort är badat, vänner, varit full, kollat gothia ( heja Chile!), tagit ut tandställningen och bara haft det jävligt bra!

Likes

Comments

Denna veckan har jag väll inte gjort så mycket mer än att umgås med mina älskade vänner. Vi har bland annat spelat kubb, varit i Ullared, hjälpt till att flytta och inte så mycket mer.
När jag var i Ullared igår med Emma så trodde jag att jag skulle få en hjärtattack så mycket folk det var. Vi var max inne i en timme för vi bara gick igenom affären typ.

På tisdag börjar jag och Emma jobba vilket vi inte är taggade på alls! Men får la komma ihåg att jag får pengar för det så jag kan åka på semester och lämna äckliga Sverige!
Jag ska snart åka hem från Assberg för att träffa min mamma och pappa som varit borta nu i en vecka.

Likes

Comments

Midsommar var ju som sagt i helgen och det kunde inte vara trevligare än det blev. Jag fixade mig hemma på morgonen och sedan åkte till min mormor där vi åt lite midsommar mat och jag fick veta att två av mina kusiner så få barn. Och det känns verkligen jätte roligt! Sedan åkte jag och Kevin på lite festligheter!

Likes

Comments

Mitt liv är totalt ointressant så därför jag aldrig lägger upp något. Men mitt sommarlov har hittills bestått av att hjälpa Kevin och Anna att packa till flytten. Och så har jag förtärt alkohol, umgåtts med vänner och spelat en jävla massa Sims pågrund av piss vädret. När det är så dåligt väder göra man inte något speciellt precis. Men i morgon är det midsommar och det dåliga vädret kommer inte hindra mig från att ha roligt.
På morgonen i morgon så ska jag först gå runt i hela Örby och leta blommor sen ska jag gå till min mormor och fixa kransar och äta lite mat. Sedan ska jag hem igen och fixa mig och efter det försöka ta mig till Skene och sen på natten hem till Örby igen vilket kan bli lite svårt för ingen hemma hos mig är hemma. För mina föräldrar åker idag iväg en veckan och min bror firar midsommar i Bohuslän. Så får se hur de går.

Igår var jag på så konstig spontanhumör att jag bara ville åka och tatuera mig och massa sånt typ men blev inget med det. Pga brist av pengar osv

Likes

Comments

Denna senaste vecka har inte varit något annat än bra! Jag har firat min födelsedag med släkt och vänner och jag har tagit sommarlov, varit på student och också tagit min första krogen runda. I lördags samlades vi några och grillade hemma hos Kevin L och i går så grillade jag hemma hos min Kevin och vi spelade lite kubb också med hans familj. Haha har aldrig träffat en sån tävlingsinriktad familj!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Borås med Kevin och vi är också barnvakt åt hans systerson. Kevin hade tänkt att köpa en airboard men får la se hur det blir. Haha.

Likes

Comments

I lördags så hade jag lite folk hemma och firade att jag fyller år i morgon!
Riktigt trevligt var det!
I söndags så mådde jag så kast att jag knappt orkade att gå upp ut sängen (haha)
Och idag har jag varit på Ikea och ätit brunch och så har jag badat lite. Jag ska snart ta mig hem ifrån Kevin för att jag och mamma ska fixa glassen till tårtan vi ska ha imorgon på mitt kalas.

Likes

Comments

Hela dagen igår var jag vid h-sjön och brände upp hela ryggen. Både min och Kevins familj var där så vi alla tog upp en ganska stor plats vid sjön. På kvällen så grillade jag och Kevin hemma hos natha vilket var väldigt trevligt.
Just nu fixar jag lite för ikväll och vill typ bara dö för är så lökig så det finns inte!
Förhoppningsvis så hoppar jag i sjön senare idag

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag bara tagit de lugnt med bad, vänner, vattenpipa, kortspel, basket, fotboll och volleyboll. Det har varit väldigt skönt att bara få vara de senaste dagarna. Och gött väder har de också varit. Utöver detta så är det bara 5 dagar kvar så är jag 5
Och på lördag kör vi

Likes

Comments