Hej allihopa! I veckan har jag hunnit med att göra 2st nationellaprov, ganska enkelt faktiskt så man behöver ej vara orolig för dom.

I fredags så blev jag sjuk, ont i halsen osv. Idag är jag frisk haha. Jag har ganska bra immunförsvar så jag brukar inte vara sjuk så länge och är sjuk typ 2-4 ggr per år.

Idag så har det varit snöstorm! Vi skulle ha promenerat i skogen med hästarna med det blev lek i hagen istället. Vi hade en läng pinne som mamma och Lena höll upp och jag å Raket hoppade över den, superkul tyckte vi båda.

Veckans planer: hästarna ska gå alla dagar förutom torsdag. Vi har lovdag på fredag så då är vi lediga, ska klippa mig fredag morgon och ska sedan på begravning, efter det så ska jag firas eftersom att jag fyller å på söndag (vi tog det på fredag av ngn anledning). På lördag ska vi till Moa och göra marsipangrisar haha.
Som sagt om ni vill ha daglig uppdatering om hästarna så följ min instagram:
@hilda.spirit
/ Hilda

Detta kommer nog att vara jag ikväll☝🏻️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är ponnyn jag tar hand om just nu och kommer nog göra ett tag framöver. Han heter Svalans Raket "Raket", rider fof Spirre ibland. Har hunnit skaffa en katt oxå, hon heter Silver. Denna resa med Raket kommer att bli spännande, jag märker skillnad på honom redan efter 3v. Han har stått i verksamhet och där trivdes han inte alls, där tappade han i princip sin livsglädje och är även ganska ouppfostrad, men som sagt det går framåt!

Vi har börjat med nationella-prov (NP) och det tar ju en del energi.

Likes

Comments

Men hörniiiii vad händer?? Jag är verkligen sämst på att uppdatera. Kan säga helt ärligt att det kommer nog inte vara så bra uppdatering, nån gång i månaden kanske då jag inte har så mycket motivation.

Likes

Comments

Recept på 30 st chokladbollar👇🏻
Du behöver:
200g rumstempererat osaltat smör
8 dl havregryn
3 dl florsocker
1 nypa salt
2 tsk kallt kaffe
2 1/2 tsk kakao
1/2 dl O'boy
50g smält mjölk choklad

"Topping"
150g smält mjölk choklad
Kokos flingor eller pärlsocker

Såhär gör du:
Mixa havregryn till mindre bitar, blanda sedan rumstempererat osaltat smör med florsocker till en "smooth" "smet". Sedan "rör" du ner 1 nypa salt, kallt kaffe, kakao och oboy. Blanda sedan ner havregrynen tsm med den smälta chokladen och blanda ihop.
Sedan rullar du dom till den form du vill ha och sätter i kylen ca 30 min.
Sedan rullar du dom i 150g smält mjölkchoklad och sedan i kokos elr pärlsocker, sedan i kylen och klara för att äta!

Likes

Comments

Tung vecka😪. Ja i veckan så har vi tagit bort en häst i vårat stall vilket jag verkligen har varit ledsen över, han var liksom stallets trygghet. Tino och Spirit var ju väldigt tajta så jag trodde faktiskt att Spirit skulle ta detta hårdare en vad han har gjort. Kalle (våran förra häst) och Tino var ju VÄLDIGT tajta så efter Kalles bortgång så började Tino trappa av rätt mycket, betet i sommar var oxå tungt för honom. Nåja vi får hoppas att Spirit lika bra som han visar.

Nåja vi hoppar över till lite gladare, ny häst i stallet å han är ju världens goaste
😍. Han är en D-ponny för 06 och mörkbrun. Spirit å Raket har faktiskt börja bli ganska bra vänner (han har varit här i 1 v). Tisdagens pass gick skit, jag var spänd och hård i handen och då blev ju han spänd. Aja sista 5 min vart han en DRÖM! Så jag får väl tänka på den delen.

Onsdag var det vila för Spirre och stallbalans som gällde för mig. Red chucken igen om det var lite bommar och tempoväxlingar, det gick bra.

Torsdag var det Spirit igen och det gick mycket bättre än på tisdagen. Första 30 min så var det fokus på att BARA slappna av och efter ett tag började han gå i form. Sedan travade vi lite serpentiner osv, å det gick oxå bra! Åhh bäst är han ju
❤️❤️!

Hihi han hade precis rullar sig👆🏻

Likes

Comments

Oklar bild från ett L:D 1 program😆
Ja som sagt lite nya tag nu. Har tänkt börja uppdatera bättre osv, men det kommer vara ganska blandat. Tänkte även slänga upp nåt recept om ett tag, lite uppdatering om hästen å vidare.

Ja som sagt bilden är ju en del från ett L:D 1 dressyr program hihi, ska ej tävla bara tänkt som en början då våra planer är att ta oss ut på dressyrbanorna om 2-4 år
😊.

Likes

Comments