Hej! Denna bild är på min kusin och hennes kompis😂 men idag så hade vi halloween disco och det var as tråkig. Och nu sitter jag här med min kusin och hennes kompis och vi väntar på middag sen. Vi var tidigare på Ica och köpte chips och pepsi. Ikväll ska vi typ bara vara och käka chips.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En bild på min bästa<3

Men igår (lördag) så kom Nelly till mig efter att hon hade käkat middag, och vi bara slamsade till typ 21:00😂 men vi hade jätte kul och vi var var jätte högljudda men aja😂 jag pallar ej att det är skola imorgon😩😩🔫🔫

Likes

Comments

Hej! Idag är det äntligen fredag yes yes yes. Men idag hade vi diagnos (typ prov) i svensks och nästa onsdag så har vi matte diagnos..... Heh kommer typ inte få nå poäng men aja. Och sedan sista lektionen idag hade vi gympa och detta var faktisk en väldigt kul gympa vi hade dans. Vi har gympa 2 ggr i veckan (tisdag och fredag) och i tisdags glömde jag gympa kläderna och dom hade dans i tisdags oxå men ja det var olika grupper som skulle komma på en egen koreografi till en dans och jag blev inte indelad i någon grupp då eftersom att jag inte var med men så idag vart jag i en grupp men bästii och dom hade hunnit göra sin koreografi förra gången så jag behövde bara lära mig den och det gick bra. Men detta har varit en ganska jobbig vecka. Och jag tänker inte gå in på varför men ja idag kändes allt bara mycket bättre så det var skönt men aja nu ska jag kolla på viaplay. Hejdååå!

Likes

Comments

Heeeeej! Idag är det måndag och det är ridning idag iiiiiii så taggad ska bli så kul vill verkligen prova nån ny häst där tror inte jag önskade någon till idag men aja vi får se. Men idag var dagen ganska chill och vi sluta 13:20. I helgen var allt bara lugnt och jag va i stallet som vanlig.I torsdags så hade vi skolfot om ni får se mitt skolfoto så snälla dom mig inte😂.


Imorrn är det gympa..... Suck😂 men efter skolan så kommer min låtsas mamma och hämtar mig efter skolan så ska vi fa och kolla på tapeter åt mitt nya rum för vi bygger ut. Och det ska bli så skönt å få nya rummet. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och lata mig och kanske gå och busa med våra små kattungar. Hejdå

Likes

Comments

Haha texten till bumbibjörnarnas intro😂 typ älskar dom. Men idag har jag haft ridning och jag red Chakira och det är typ min favorit häst of all times men det gick bra och var kul imorrn så är det gympa men nu ska jag redigera en video och sedan ska jag sova men två roliga saker är att på onsdag så ska jag på Leos lekland och på torsdag så har mina små brorsor fotbollsavslutning. Då tror jag vi ska ha stafett, fika och sedan ska vi käka pizza till middag. Men nu ska jag redigera. GODNATT♡!

Likes

Comments

Hej!! Vet inte när jag uppdaterade senast men nu är jag med Nelly och vet inte vad vi ska göra men aja idag var det ganska chill. BYE!!

Likes

Comments

Hej!! Nu har jag inte bloggat på några dagar men nu är det måndag 21 sep och idag har jag ridning och Nelly (min kompis) rider efter mig och en annan kompis kommer å tittar vilket ska bli kul. Men idag hade vi friluftsdag så vi sluta efter lunch vilket var ganska skönt för asså annars hade jag gått till 13:20 elr ja måndag är våran tidigaste dag men jaja, det var äcklig lunch så jag åt hemma och då pratade med Nelly men ja nu måste jag gå för jag måste till ridningen nu. BYE!!

Likes

Comments

Gaasch hörni äntligen helg!! Denna vecka har bara varit allmänt oklar. Våran "riktiga" lärare har varit hemma i princip typ hela veckan vi har typ 3 lärare så våra typ "extra" lärare har haft oss och vi har bytt platser i veckan i klassrummet min plats är helt ok men vi fick nya bord och dom ser praktisk taget ut som golv dom liter typ mot grönt det är verkligen inte snyggt. Och igår (fredag) så fick vi läxa i idrott vi ska orientera typ nästa vecka elr nå så vi ska lära oss karttecken man ba ehh ok ska vi ha läxförhör i gympasalen lite konstig men ok. Bad mer så jo idag ska jag rida för en skit duktig ridlärare och lite sånt.

Mina sociala medier

Instagram: hildas004
Snapchat: hilda.danellber
Videofyme:HildaDanell
Videofyme 2: Hildasvloggar
Videofyme 3: Hildur och nellan

Bye peeps!

Likes

Comments

Hej tänkte bara uppdatera en snabbis ehh jo nu är klockan 07:30 och jag ska börja åka till skolan FML men Asså ny upd på snapchat är as rolig😂 vi har läxförhör i engelska idag vettefan hur det nu ska gå men vi lär väl sen och så slutar vi 14:00 idag😩🔫 jaja jag får se det positivt, Bye!!

Likes

Comments

Hej! Här uppe ser ni mina kattungar som är 2 dagar gamla, men idag har jag haft samhällskunskap, och på elevens val så har vi fått "välja" mellan so/svenska, matte/teknik, engelska. Och då skrev man vilket ämne man ville ha helst och sen näst helst också vidare men jag fick engelska (vilket jag helst ville ha)och jag är med Nelly och några andra från min klass och nån från fyran och sexan (går i femman) och sen lite samhällskunskap i 20 min och sen lunch. Vi hade teori i orientering och sluta 13:20 sedan väntade jag med Elvira på hennes buss i 1 tim sedan gick jag hem och prata på face time ett tag sedan åkte jag hem till pappa (har skilda föräldrar) och vi har precis käkat hemgjord pizza super gott🍕🍕 och nu ska jag göra läxa och kolla på you tube, BYE!!!

Likes

Comments