Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Vilken hårfärg tycker ni?

Denna färg har mitt hår just nu, vilket jag ändå har haft ett tag nu. Brukar ju tröttna efter en månad och vilja ha något annat vanligtvis men denna gång har jag velat stanna i den här färgen. Jag tycker fortfarande om det, men efter tre veckor i Spanien så kommer mitt hår ha blekts jättemycket, det gjorde det efter bara en vecka i Rhodos liksom. Plus att jag blivit lite trött på att få en så tydlig utväxt och så snabbt. Så efter Spanien funderar jag på att gå till frisören och göra något nytt med mitt hår. Men jag är lite kluven över vad jag vill göra, brunett vill jag fortfarande vara iallafall.

Denna ljusbruna färgen med slingor gjorde jag första gången jag blev brunett, älskade verkligen den färgen! Men efter några månader kände jag att det var för ljust så gjorde det mörkare. Jag vet inte om jag vill återgå till såhär ljusbrunt hår (på gränsen till blont), men jag tycker verkligen det är så fint dock. Slingor är jag iallafall sugen på, tycker håret ser mycket mer "levande" ut med slingor.

Och efter det ljusbruna gjorde jag en ombre, vilket jag också tyckte om jättemycket. Ombre skulle jag lätta kunna tänka mig igen, precis som med slingor ger det också håret mer liv. Dock är det en ganska jobbig hårfärg sen när man får utväxt, blir liksom tre olika färger i håret vilket jag inte gillade. Och ja självklart kommer jag inte komma undan utväxt oavsett vad jag gör, dvs om jag inte går till min naturliga färg men den är liksom råttfärgad så det känner jag inte för. Men har man t ex slingor så syns inte utväxten lika mycket.

Helst vill jag göra något jag inte haft innan, då jag ändå tycker det är väldigt roligt att göra förändringar och experimentera med håret! Jag hade kunnat tänka mig en färg liknande de på översta bilderna med slingor, den påminner lite om färgen jag hade med ombre, som är en lite varmare brun än den ganska kalla jag har nu.

Alternativt ljusar jag upp håret ganska rejält och gör något liknande som på de nedersta bilderna. Antingen en ombre eller bara slingat, dock vill jag verkligen inte återgå till blont hår igen, vill hålla mig till det bruna. Är väldigt osäker som ni kanske märker. Som tur är har jag mycket tid till att bestämma mig för kommer ju inte kunna göra något efter Spanien, vilket är i augusti. Men vill gärna få lite råd om vad ni tycker! Kan hända att jag gör ännu en omröstning på instagram också haha...

Gillar

Kommentarer

IrisAlvarez
IrisAlvarez,
som nu älskar de😍🌸
nouw.com/irisalvarez