Veckans schema

Hej! Detta inlägg blir lite sent nu men det kanske inte gör så mycket. Var längesen jag gjorde ett "veckans schema" inlägg så kände att det var dags igen haha. Såhär ser min vecka ut av vad jag vet än så länge:

Måndag: Jobbade 7-16, sen åkte jag till gymmet direkt efter. Var inte hemma förens typ halv 7 och då handlade jag och hämta paket först, sen lagade jag mat, tvättade och sen var klockan redan rätt mycket så det var inte mycket kvar av den dagen. Spenderade resten av kvällen åt att kolla på Robinson och PH. <3

Tisdag: Denna dag har sett rätt likadan ut, jobbat från 7-15, gymmat, och sen tagit det lite lugnt. Ska strax laga mat igen och sen bara chilla ikväll.

Onsdag: Imorgon är jag ledig faktiskt, så tanken är väl att sova ut lite då jag gått upp ca halv 6 nu fem dagar i rad. Jag ska gymma på förmiddagen, ska köra ben och rumpa vilket jag tycker är det absolut roligaste, idag tränade jag mage och asså fyfan vad tråkigt jag tycker det är haha. Aja, resten av dagen blir nog rätt lugn faktiskt. Ska skicka tillbaka några kläder jag beställt, lär väl bli en sväng till affären för att köpa mat oså, och sen ska jag verkligen försöka göra lite blogginlägg när jag väl är ledig och har tid. På kvällen ska Hannah komma hem till mig och vi ska ha lite myskväll <3

Torsdag: Jobbar 7-16, sen ska jag träffa Evelina någon gång efter jobbet, så gymmet lär kanske blir på kvällen eventuellt om jag tränar innan jag träffar henne.

Fredag: Som det ser ut nu är jag ledig men det kan hända att jag blir bokad för jobb haha, det får vi se. Jag har iallafall lite planer för dagen. Ska träffa Hannah och Amanda på dagen någon gång. Och sen på kvällen blir det utgång, mitt jobb har även AW den här dagen men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå än, det kan ju bli lite stress. Vi får se!

Lördag: Har en helt ledig helg äntligen och lördagen ska jag försöka ägna åt att bara ta det lugnt, och sen får vi se om jag hittar på något på kvällen.

Söndag: Samma som lördagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229