Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Veckans schema

Tisdag: Har precis ätit frukost och ska chilla lite innan jag ska bege mig mot gymmet. Efter träningen ska jag hem och bara vara hemma ett tag, ska passa på att göra lite blogginlägg och fortsätta planera lite för mitt födelsedagsfirande. Annars står laga mat, plugga lite körkortsteori och hämta paket på att göra listan. I eftermiddag ska jag in till stan och fika med Evelina, och lite senare ska jag möta upp mamma och så ska vi köpa presenter till min bror som också fyller år i veckan. Sen ska vi övningsköra, och kvällen blir lugn hemma bara.

Onsdag: Håller tummarna för att jag ska få jobba imorgon, det är väldigt dåligt med jobb just nu vilket ger mig lite panik. Vad gör man ens om dagarna när man inte jobbar liksom? Plus att jag förlorar jävligt mycket pengar... ae det här med min jobbisituation måste tas tag i. (tro mig jag söker jobb som fan nu men det är inte lätt) Annars så ska jag få in ett gympass någon gång under dagen, och vid 15 ungefär ska jag till frisören för att färga min utväxt, äntligen.

Torsdag: Min födelsedag!! Har nog glömt skriva det i bloggen men om bara några dagar fyller jag 20, känns ju helt sjukt. Har faktiskt inte varit så taggad på min födelsedag på sistone så kanske därför jag inte skrivit något, men den här veckan har jag bestämt mig för att försöka ha en bättre inställning till livet hehe så ja, nu längtar jag lite ändå. Det som är planerat är iallafall att först luncha rätt så tidigt med Hannah, på eftermiddagen ska jag träffa Amandha och vi kanske tar någon drink eller så! Och på kvällen ska jag bli firad av min familj med middag, så det blir nog bra <3

Fredag: Kan hända att jag jobbar under dagen (hoppas...). Annars så ska jag gymma, men sen bara fixa hemma inför mitt födelsedagsfirande. På kvällen kommer mina tjejkompisar hem till mig och vi ska ha lite krök hos mig och senare ska vi ut! Är så taggad på den här kvällen, kommer liksom ha alla mina närmsta vänner på samma plats och så ska vi bara dricka och ha jävligt kul<33 Detta behöver jag mer än någonsin nu<3

Lördag: Kommer väl må skit under morgonen och förmiddagen, men vid 15-tiden kommer hela släkten hem till oss och så ska jag och min bror bli firade! På kvällen är det, tro det eller ej, dags för fest igen hehe. Denna gång ska jag hänga med Hannah på en kompissittning som de ordnat själva, och sen ska vi ut efteråt, kommer säkert bli askul!

Söndag: Min brors födelsedag så vi får se hur han vill bli firad under dagen och kvällen, men jag ska bara vara hemma iallafall den saken är säker haha. Kommer ju antagligen vara helt slut efter helgen. Sen måste jag även packa då jag på måndag åker till Milano, väldigt hektiskt men det gör inte mig något, föredrar att vara i farten än att bara ligga hemma och inte göra ett piss som jag gjorde den här helgen:-))

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229