Veckans schema

Tisdag: Jobb från 7-15, efter jobbet ska jag träffa Clara, Sosso, Zoe, Simon och Linnéa, efter att ha inte träffat de på typ flera månader, ska bli jättemysigt!

Onsdag: Jobb från 7-13, detta är även mitt sista jobbpass på ca två veckor...kommer kännas så konstigt men samtidigt skönt. Efter jobbet ska jag träffa Louise <3

Torsdag: Jag ska göra mina fransar 9:20 och någon gång på förmiddagen ska jag träffa Hannah. Sen kommer resten av dagen bestå av att packa!

Fredag - söndag: Åker till New York!!! Hela fredagen kommer bestå av att resa obviously då det tar ett tag att resa dit, plus att vi måste åka till Arlanda först. Så vi är iallafall i New York ca 21:00 på kvällen, kommer bli så jobbigt för måste försöka att inte sova på planet om jag ska lyckas sova på kvällen/natten när vi kommer dit. Och jag är inte ett stort fan av flyg så brukar alltid försöka sova bort hela resan liksom, så vet inte hur jag ska underhålla mig själv haha. Har heller aldrig upplevt jetlag förut så det lär bli intressant:-)

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
hildaboman
hildaboman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229