Veckans planer

Måndag: Idag har jag varit ledig. Gick upp vid ca 9 och åt frukost, var hemma ett tag, sen åkte jag till gymmet. Efter det åkte jag hem och har sen dess inte gjort så mycket, lagat mat, faktiskt gjort en del tidsinställda blogginlägg och fortsatt jakten på nytt jobb:-) Har iallafall nyss övningskört med mamma och ätit middag, och nu ska jag strax iväg och sover borta.

Tisdag: Ledig igen, då ska jag till gymmet tidigt på morgonen. Sen ska jag hem och fixa mig, och sen ska jag kanske träffa Evelina någon gång under dagen, inte bestämt än så vi får se. Resten av dagen ska jag iallafall fortsätta söka jobb, och blogga, annars ta det lugnt!

Onsdag: Jobbar från 9-16. Efter jobbet ska jag gymma, och sen blir det nog bara att det lugnt på kvällen.

Torsdag: Jobbar från 7-15, direkt efter jobbet ska jag träffa Amandha för en fika på stan. Och på kvällen ska jag försöka hinna med ett gympass alternativt gå ut och springa, får se vad jag känner för.

Fredag: Kan hända att jag jobbar vilket jag verkligen hoppas på haha, två pass den här veckan är för lite känner jag. Annars är fredagen helt oplanerad, ett gympass ska hinnas med iallafall är allt jag vet.

Lördag-söndag: Inga planer än så länge!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229