Veckans planer

Hej!!
Nu har jag inte gjort någon vardagsuppdatering
på några dagar, men mycket har inte hänt. Jag jobbade hela helgen och utöver det tog jag det bara lugnt och försökte vila mig. Men nu till det som detta inlägg ska handla om; veckans planer. Jag har en ganska fullspäckad vecka framför mig faktiskt!

Måndag: Igår jobbade jag 7-15. Jag åkte sen hem och fixade mig innan jag åkte iväg till stan. Där mötte jag Evelina och tog en fika, i följd med att vi gick ner till ån och satte oss på bryggan. Var jättemysigt och det var ju även såå varmt igår, behövde inte ens jacka. Sen åkte jag hem och åt middag och tog sen en kvällslöprunda runt ån.

Tisdag: Idag har jag jobbat 7-16:15, och ska efter jobbet åka till gymmet, sen blir det att ta det lugnt hemma bara. Är helt slut efter de här jobbdagarna.

Onsdag: Äntligen ledig! Jag ska luncha med Louise på stan, övriga planer är att åka till gymmet, annars bara återhämta mig lite då jag som sagt behöver ta det lugnt.

Torsdag: Sveriges Nationaldag och denna dag är lite oklar. Jag skulle gärna vilja jobba på dagen eftersom jag ska iväg fredag-söndag så vi får se om det behövs, än så länge är jag nämligen ledig. Det ska ju annars vara jättefint väder så det hade ju varit roligt att hitta på något, men vi får se hur den här dagen blir!

Fredag-lördag: Dagen är äntligen kommen och vi åker till Summerburst!! Vi åker på morgonen och det väntas ju först en bussresa. Men sen är det dags att bara festa och ha askul hela helgen!!

Söndag: Åka hem från Göteborg (antagligen må skit) och sen ska jag bara ta det riktigt lugnt heela dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229