Veckans planer

Måndag: Jobbat 7-11:30, sen har jag bara varit hemma, ska någon gång i eftermiddag övningsköra med mamma, annars så funderar jag väl på att gymma ikväll alternativt gå ut och springa, men annars har jag inget planerat.

Tisdag: Jobbar 11:45-16:00, helt okej tid ändå men lite för kort pass känner jag. Ska iallafall efter jobbet träffa Louise, antingen en fika eller typ middag, vi får se!

Onsdag: Jobb från 7-15, så ett längre pass. Sen får vi se vad som händer, om jag orkar så ska jag gymma, annars inga planer.

Torsdag: Jag är ledig, såå skönt, ska kanske träna på morgonen om jag känner för det, annars på kvällen, det får vi se! Den här veckan känner jag inte riktigt för att fokusera jättemycket på träning så det får ske om jag känner för det bara, ingen press liksom. Iallafall, på dagen ska jag träffa Hannah och Amanda, ska äääntligen få träffa Amanda igen efter att det gått flera månader sen sist!! Vi ska iallafall luncha men det lär nog bli att vi umgås länge den dagen då vi har sjukt mycket att prata om, skulle behövas en hel dag typ:-)

Fredag: Jobbar 7-14, sen får vi se om det blir gymmet. På kvällen ska jag, Hannah och Amanda dra ut och feeesta iallafall <3 Tagga<3333

Lördag: Inget planerat på dagen, men på kvällen ska jag dra på krök hos Linnéa som fyller 20, vi kommer va ett gäng där och sen ska vi kanske dra ut efter, ska bli jättekul!!

Söndag: Antagligen bara vara hemma och ta det lugnt, återhämta mig typ haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229